Ramonda en Shuri overleefden 'Avengers: Infinity War'

Ramonda en Shuri overleefden 'Avengers: Infinity War'

Ze zijn niet opgegaan in de lucht.

Het zal voor heel wat fans een redelijke schok zijn geweest toen ze zagen dat Chadwick Bosemans T'Challa / Black Panther een van Thanos' slachtoffers is in Avengers: Infinity War. De superheld had eigenlijk pas net zijn debuut gemaakt in het Marvel Cinematic Universe. Maar er zijn ook overlevenden in Wakanda.

In gesprek met Screen Rant onthulde Angela Bassett (Mission: Impossible - Fallout) dat haar personage Ramonda en Letitia Wrights Shuri, de moeder en zus van koning T'Challa, de knip in de vingers hebben overleefd. In Infinity War is niet te zien wat hun lot is.

Op de vraag of haar personage dood ging in de film zei Bassett: "Nee, ook mijn dochter niet. Shuri, zij is een slimme meid daar in Wakanda. Dus..."

Het is nog onbekend wat hun rol is in Avengers 4. De kans is aanwezig dat Wrights Shuri (tijdelijk) in de huid stapt van Black Panther, aangezien haar broer is verdwenen en zich naar verwachting in een andere dimensie schuil houdt.

Vanaf begin mei 2019 is Anthony en Joe Russo's Avengers 4 te zien op het witte doek. Hieronder een foto van achter de schermen tijdens de opnames van een doodscène van de "leerling" van Tony Stark.



NieuwsFilm

meest populair