Henry Cavill klaar om James Bond te spelen

Henry Cavill klaar om James Bond te spelen

Eerste nog Bond 25 met Daniel Craig.

Binnenkort zien we Henry Cavill in de nieuwste Mission: Impossible-film Mission: Impossible - Fallout. Daarin zal hij naar verluidt de slechterik spelen. Tijdens een interview met Yahoo UK gaf de Britse acteur aan graag in de huid van James Bond te willen stappen.


"Ik zou het graag doen natuurlijk. Ik denk dat Bond een heel leuke rol zou zijn. Het is Brits, het is cool. Ik denk dat nu ik mijn Mission: Impossible-badge heb, we echte stunts kunnen doen en dit flink beet kunnen pakken... Niet om te zeggen dat ze geen echte stunts doen. Ik zeg alleen dat het leuk voor me zou zijn om wat ik hier heb geleerd mee te nemen en het te gebruiken in een film als Bond. Ik zou graag een Brit spelen. Ik kan niet vaak een Brit spelen. Dus ja, ik zou de gelegenheid graag hebben en als ze me zouden vragen, zou ik "ja" zeggen."

De opnames voor Bond 25 lijken nog dit jaar aan te vangen en het is naar verwachting de laatste keer dat we Daniel Craig als de geheim agent zien. Daarna zal er een nieuwe 007 gevonden moeten worden.

Danny Boyle's Bond 25 staat gepland voor november 2019 en Christopher McQuarrie's Mission: Impossible - Fallout verschijnt deze week op het bioscoopscherm.

NieuwsFilm

meest populair