Algemeen

Henry Cavill klaar om James Bond te spelen

Eerste nog Bond 25 met Daniel Craig.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Binnenkort zien we Henry Cavill in de nieuwste Mission: Impossible-film Mission: Impossible - Fallout. Daarin zal hij naar verluidt de slechterik spelen. Tijdens een interview met Yahoo UK gaf de Britse acteur aan graag in de huid van James Bond te willen stappen.


"Ik zou het graag doen natuurlijk. Ik denk dat Bond een heel leuke rol zou zijn. Het is Brits, het is cool. Ik denk dat nu ik mijn Mission: Impossible-badge heb, we echte stunts kunnen doen en dit flink beet kunnen pakken... Niet om te zeggen dat ze geen echte stunts doen. Ik zeg alleen dat het leuk voor me zou zijn om wat ik hier heb geleerd mee te nemen en het te gebruiken in een film als Bond. Ik zou graag een Brit spelen. Ik kan niet vaak een Brit spelen. Dus ja, ik zou de gelegenheid graag hebben en als ze me zouden vragen, zou ik "ja" zeggen."

De opnames voor Bond 25 lijken nog dit jaar aan te vangen en het is naar verwachting de laatste keer dat we Daniel Craig als de geheim agent zien. Daarna zal er een nieuwe 007 gevonden moeten worden.

Danny Boyle's Bond 25 staat gepland voor november 2019 en Christopher McQuarrie's Mission: Impossible - Fallout verschijnt deze week op het bioscoopscherm.

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Judge

Avatar

ik zeg: "kom maar op". Maar doorgaans wordt er een acteur gekozen die niet zelf openlijk solliciteert. Maar Cavill vind ik geen verkeerde keuze.

mofo83

Avatar

Sympathieke gast is het en een prima keus voor Bond. Denk niet dat Tom Hardy nou echt een goede bond is.

aspers

Avatar

Ik zeg doen!!

Master Of Films

Avatar

Met films als Mission: Impossible - Fallout en The Man from U.N.C.L.E. lijkt Superman wel de hint te geven.

Thiver

Avatar

Judge "Maar doorgaans wordt er een acteur gekozen die niet zelf openlijk solliciteert."

Mwoah, toch meer dan je denkt. Veel Bond-vertolkers hebben voor ze de rol kregen al eens een vergelijkbare rol gespeeld, wat vaak als een open sollicitatie wordt beschouwd.

Artificialis

Avatar

Als de Amerikaanse Spider-Man door een Brit kan worden gespeeld, dan moet het misschien ook geen probleem meer zijn dat een Amerikaan James Bond gaat spelen. Henry Cavill is beslist geen verkeerde keuze. Met 35 jaar ook precies de goede leeftijd.

ThomasOMalley

Avatar

Artificialis "Ryan Gosling is geen Brit dus valt voor mij sowieso af."
Artificialis "Als de Amerikaanse Spider-Man door een Brit kan worden gespeeld, dan moet het misschien ook geen probleem meer zijn dat een Amerikaan James Bond gaat spelen."
Hey je kan van gedachten veranderen. En dat in een maandje tijd. Ik hoop dat Gunn daar ook toe instaat is.

Sunspot

Avatar

Vind hem zeker geschikt, maar dan moeten ze terug naar de meer charismatisch en romantische versie.

Beetje zoals Timothy Dalton, die is rauw, maar ook wat ik eerder noemde.

Past niet bij hem om hem te zien acteren als Craig denk.

Maar zie liever een onbekende, straks zie ik steeds Superman voor me bij een Bond film, mocht hij het worden. Of hij moet geen Superman meer zijn straks, never know met DC nu.

Sunspot

Avatar

@Thiver

Klopt, Pierce Brosnan in de serie Steele of zo, ook een zelfde soort rol als Bond, kon al eerder spelen Bond, maar wachtte nog of zo.

Toen hadden ze Timothy Dalton genomen, hoewel hij ook eerder de rol aangeboden had gekregen, maar hij vond dat hij te jong ervoor was nog geloof ik. Dalton speelde ook al een soort Bond rol.

En Moore natuurlijk, the Persuaders en The Saint geloof ik.
Bij Cavill weet je gewoon dat hij de rol zeker goed kan spelen, door Uncle Sam vooral.

benjamin

Avatar

Artificialis "dan moet het misschien ook geen probleem meer zijn dat een Amerikaan James Bond gaat spelen. Henry Cavill is beslist geen verkeerde keuze. "

Het Artikel "Tijdens een interview met Yahoo UK gaf de Britse acteur aan graag in de huid van James Bond te willen stappen. "

Master Of Films

Avatar

Artificialis "Als de Amerikaanse Spider-Man door een Brit kan worden gespeeld, dan moet het misschien ook geen probleem meer zijn dat een Amerikaan James Bond gaat spelen. Henry Cavill is beslist geen verkeerde keuze."
Ik zie die relatie tussen USA en Henry Cavill niet, wat heeft dat met elkaar te maken.

Artificialis

Avatar

Superman blijkt dus ook al een Brit te zijn, dat is verrassend.. Ik dat geval vind ik Henry Cavill nog een betere kandidaat.

TearsinRain

Avatar

Ik vind niet dat je zulke iconische karakters in dezelfde tijdsgeest moet combineren. Ik zou zelf Tom Hiddleston graag als nieuwe James Bond zien.

Daanminator

Avatar

Nooit over na gedacht maar ik zeg doen.

Master Of Films

Avatar

Artificialis "Superman blijkt dus ook al een Brit te zijn, dat is verrassend.."
Geen Tudors gezien neem ik aan. Op en top Britse vermaak.

Artificialis

Avatar

TearsinRain "Ik zou zelf Tom Hiddleston graag als nieuwe James Bond zien."

Tom Hiddleston is een scharminkel. Ideaal voor een gluiperige rol als Loki, maar ik vind hem fysiek veel te knullig om James Bond te spelen.

John Wayne

Avatar

Beste Sunspot, ter informatie. Pierce Brosnan was 1ste keus om Bond in The Living Daylights te spelen maar werd gehouden aan zijn contract voor de serie Remington Steele. Dalton was vooral bekend van theater en kostuumdrama op tv en in film. Ik vond hem eerlijk gezegd de zwakste Bond-vertolker tot nu toe.
Cavill lijkt me een prima kandidaat, maar niet als hij gelijktijdig Superman speelt. Het zijn 2 iconische karakters die te zeer met een acteur verbonden raken.

Sunspot

Avatar

@JohnWayne

Oke, tnx voor info.

Ik vind Dalton overigens nog steeds de beste Bond.

Ja, is teveel inderdaad, Superman en Bond, te iconisch denk.

Thiver

Avatar

Niet alleen is Cavill veel te bekend als Superman, maar daardoor waarschijnlijk ook te duur voor de producenten. Hetzelfde geldt voor Tom Hiddleston. Ik zet mijn geld op Sam Claflin.

ridjieddo

Avatar

At the cost of repeating myself: een aardappel acteert nog beter. Dus alsjeblieft niet, zeg.

Akke Moeka Hara

Avatar

Ik had liever Idris Elba gezien als Bond.

Guido96

Avatar

Zou wat kunnen worden maar ik denk niet dat Cavill gevast gaat worden. Veelal kiezen een nog wat onbekendere acteur.

NieuwsFilm

meest populair