Klassieke Batman-schurk in 'Joker'?

Klassieke Batman-schurk in 'Joker'?

Het lijkt er wel op!

Er is een nieuwe personageomschrijving uitgelekt voor Joker, die erop hint dat de Batman-schurk Rupert Thorne een rol krijgt in de oorsprongsfilm rond Joaquin Phoenix' versie van de titelschurk. Deze film vertelt het echte verhaal van hoe de iconische DC-schurk zo geworden is als we hem kennen, maar heeft nog nauwelijks echte details.

Nu horen we dat er ene Mr. Warner een rol krijgt. Hij is zestig tot zeventig jaar oud en wordt door een blanke man gespeeld. Een man die een diepe zonsgebruinde huid heeft en zijn haren zo zwart geverfd dat ze bijna blauw lijken. Mr. Warner is uiterst succesvol en zakenman in New York City, die naar het schijnt burgemeester wil worden. Hij is een publiek figuur in de stad en ook een symbool van rijkdom.

Op zichzelf vertelt dit niet zoveel, maar de omschrijving lijkt erg op die van Batman-schurk Thorne, die zijn debuut had moeten maken in de Batman-film van Tim Burton. In het geschrapte concept is Thorne de man achter de moord op Thomas en Martha Wayne. Daar Thomas een hoofdrol zou hebben in deze film, kan Thorne allicht ook een rol krijgen.

De release van de film staat gepland voor 4 oktober 2019.



NieuwsFilm

meest populair