Nieuwe Charlie's Angels onthuld: Naomi Scott, Ella Balinska en Kristen Stewart!

Nieuwe Charlie's Angels onthuld: Naomi Scott, Ella Balinska en Kristen Stewart!

Onder de vleugels van Elizabeth Banks.

De actrices Kristen Stewart (Still Alice, Twilight), Naomi Scott (Power Rangers, Aladdin) en Ella Balinska (A Modern Tale, Midsomer Murders) gaan de heldinnen spelen in de nieuwe Charlie's Angels van Sony Pictures en regisseur en actrice Elizabeth Banks (Pitch Perfect 2). Dit heeft The Hollywood Reporter mogen onthullen.

De reboot krijgt een mondiale insteek. Townsend Agency is namelijk een wereldwijde beveiligings- en inlichtingenbureau met teams over de hele wereld. De film richt zich uiteraard op één van deze teams, de nieuwe generatie Angels.

"Voor mij is Charlie's Angels een van die originele merken die de vrouwelijke macht viert, sinds haar debuut in de jaren 70. Deze film eert de nalatenschap van Charles Townsend en zijn bureau en introduceert een nieuw tijdperk van moderne en mondiale Angels. Ik zou niet blijer kunnen zijn om met Kristen, Naomi en Ella samen te kunnen werken om dit hoofdstuk naar fans over de hele wereld te brengen," aldus Banks. Zij speelt in de film de rol van Bosley.

Het script werd opgeleverd door Jay Basu (The Girl in the Spider's Web). Vanaf 27 september 2019 in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair