'Deadwood'-film heeft officieel groenlicht

'Deadwood'-film heeft officieel groenlicht

HBO zegt dat de 'Deadwood'-film nu toch echt in de maak is.

HBO heeft eindelijk officieel het groene licht gegeven voor de al lang aangekondigde filmversie van Deadwood. De president van de programmering van de televisiezender, Casey Bloys, heeft dat gisteren officieel aangekondigd.

Bloys zei: ''Al die mensen hebben zo hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Het was een logistieke nachtmerrie om al de castleden bij elkaar te krijgen en hun schema's op elkaar af te laten stemmen, maar het is gelukt. We hebben groen licht.''

Bloys voegde daaraan toe dat de film in oktober dit jaar gefilmd gaat worden, en dat het de bedoeling is dat Deadwood daarna in het voorjaar van 2019 verschijnt, maar die datum ''staat nog niet in steen''.

Fans van Deadwood wachten al sinds de serie gecanceld werd in 2006 op een film, die bijna direct na het cancelen van de serie al werd aangekondigd en door de jaren heen steeds opnieuw weer wel en niet gemaakt zou worden. Dit keer heeft het er alle schijn van dat de film er nu eindelijk komt, maar totdat de film daadwerkelijk verschenen is zullen vele fans hun adem nog niet inhouden.



NieuwsFilm

meest populair