Algemeen

Marcia Gay Harden naast Mackie & Grillo in Netflix-thriller 'Point Blank'

'Knights of Badassdom'-regisseur Joe Lynch remaket de Franse film 'À Bout Portant.'

door Rik Timmer om 11:34 in Algemeen
Netflix is druk bezig geweest met het vinden van acteurs voor één van hun aankomende films: de remake Point Blank, gebaseerd op de Franse film À Bout Portant uit 2010. De door Joe Lynch geregisseerde film bevatte al namen als Anthony Mackie en Frank Grillo. Nu zijn Marcia Gay Harden, Boris McGiver, Markice Moore en Teyonah Parris toegevoegd.

Point Blank volgt verpleegkundige Paul, met wie het zeer goed gaat. Hij heeft het leven van een patiënt gered en zijn vrouw is zwanger van hun zoon. Maar hier komt opeens verandering in wanneer zijn liefde voor z'n ogen ontvoerd wordt. Volgens de rovers kan hij haar levend en wel terugzien, maar dan moet Paul wel iets doen: de patiënt die hij eerder gered heeft, Abe, uit het ziekenhuis halen. Abe wordt echter door de politie bewaakt, in verband met een moord. Een race tegen de klok volgt, want Paul heeft maar drie uur de tijd.

Mackie en Grill spelen respectievelijk de verpleger en de moordverdachte. Samen zullen ze het opnemen tegen verschillende bendeleden en corrupte agenten. Wie de toegevoegde acteurs gaan spelen is niet bekendgemaakt. De productie van Point Blank gaat deze zomer van start, vermoedelijk kunnen we de film volgend jaar op het platform van Netflix terugvinden. Deze is geschreven door Man Down-scenarist Adam G. Simon. Bekijk hieronder de trailer van het Franse origineel.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair