Gerucht: Geen Superman in 'Shazam!'

Gerucht: Geen Superman in 'Shazam!'

Het verhaal gaat dat Warner zich vooral richt op solofilms.

Het lijkt erop dat er toch geen cameo voor Superman (Henry Cavill) zit in Shazam! Eerder hoorden we dat Warner Bros. er juist voor had besloten de 35-jarige acteur een cameo te geven in de film. Maar nu meldt de doorgaans betrouwbare Mark Hughes van Superhero News dat de cameo niet doorgaat.

Hughes stelt dat hij drie of vier weken geleden voor het laatst met bronnen binnen Warner sprak over de plannen met Superman. Er wordt nog altijd naar een tweede film rond het personage gekeken, maar ontwikkelingen staan redelijk stil. Dat lijkt ook gebeurd te zijn met Shazam! en de cameo van Cavill in die film.

"Ik weet dat het niet gelukt is om Superman in Shazam! te krijgen. Misschien zal dat veranderen en kunnen ze nog iets opnemen. Er is nog veel tijd te gaan, voordat de film uitkomt. Maar hoe het er nu naar uitziet, zit er geen Superman in Shazam! en zit er ook geen beweging in een Superman-solofilm," aldus Hughes.

Gek is dat niet: Warner richt zich momenteel vooral op het maken van solofilms rond DC-personages, zonder zich teveel te focussen op het bredere verbindend weefsel. Shazam! draait vanaf 5 april in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair