Nieuwe verwijderde scène 'Avengers: Infinity War' toont meer Thanos en Gamora

Nieuwe verwijderde scène 'Avengers: Infinity War' toont meer Thanos en Gamora

Van je familie moet je het hebben!

Een van de sterkste aspecten in Marvels Avengers: Infinity War is ongetwijfeld de relatie tussen de gestoorde titaan Thanos (Josh Brolin) en zijn geadopteerde dochter Gamora (Zoe Saldana). In een aantal landen is de digitale uitgave van Infinity War inmiddels al verschenen. Ter promotie van deze thuisversie heeft Marvel aan USA Today een exclusieve sneak peek gegeven van een verwijderde scène!

Het gesprek tussen Thanos en Gamora in deze verwijderde scène is eigenlijk een alternatieve versie van de scène die uiteindelijk in de bioscoopversie te zien was. Uit het commentaar van de regisseurs blijkt dat deze scène is weggeknipt ten behoeve van de speelduur van de film. De VFX is helaas niet afgemaakt. Desondanks is het een krachtige scène met rijke dialogen.

In deze verwijderde scène zien we onder andere iets meer van een jongere Gamora uit een tijd voor de gebeurtenissen van Guardians of the Galaxy (2014). Ook wordt duidelijker waarom deze groene heldin Thanos' beste krijgster werd genoemd. Daarnaast neemt Thanos hier een vijandigere houding aan tegenover zijn geadopteerde dochter.


Avengers: Infinity War is vanaf 31 augustus op Blu-ray te koop!

NieuwsFilm

meest populair