UPDATE: James Gunn waarschijnlijk niet terug voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

UPDATE: James Gunn waarschijnlijk niet terug voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Disney zou weer gesprekken voeren met Gunn.

UPDATE: Vandaag horen we van Variety dat Disney toch niet van plan is om Gunn opnieuw in te huren. Dat komt doordat men de pogingen tot humor van Gunn nog altijd smakeloos vindt. Daarnaast denkt Disney niet dat castleden op zullen stappen in het geval ze hem niet inhuren.
Disney voert gesprekken met James Gunn om hem weer in te huren als regisseur van Guardians of the Galaxy Vol. 3. Dat is althans het nieuwste gerucht rond de positie van de regisseur ten aanzien van de studio. Vorige maand werd hij nog ineens ontslagen, wegens Tweets die hij tien jaar eerder geplaatst had.

Daarop ontstond er veel gedoe rond de studio. Niet alleen tekenen honderdduizenden mensen een petitie, ook wilde de volledige cast van de filmtrilogie de regisseur graag terug zien. Recent bleek dat Disney niet bepaald wilde haasten bij de zoektocht naar een vervanger van Gunn, en nu horen we dus dat er gekeken wordt om Gunn alsnog terug te halen.

Hoofdredacteur Skyler Shuler van de site The DisInsider stelt op Twitter dat er weer gesprekken plaatsvinden tussen Disney en Gunn over een eventuele terugkeer. Daarmee komt de studio dan mogelijk terug op eerdere woorden, namelijk dat de uitlatingen van Gunn onverenigbaar zijn met de waarden waar de studio voor staat.

Tegelijk is er nog geen enkele zekerheid en hoeft het niet eens zo te zijn dat Gunn terug wil keren.


NieuwsFilm

meest populair