Nieuwe beelden 'Avengers: Infinity War': verwijderde horrorscène & Captain Marvel

Nieuwe beelden 'Avengers: Infinity War': verwijderde horrorscène & Captain Marvel

Zeker even het kijken waard!

Nu Avengers: Infinity War in een aantal landen al thuis te bekijken is, verschijnen er ook steeds meer beelden online van deze gigantische superheldenfilm. Eerder schreef FilmTotaal al over een tweetal verwijderde scènes; vandaag hebben we nog één verwijderde scène en als toegift de welbekende after-creditsscène met een hint naar Captain Marvel!

Bekijk de afbeelding
Horrorachtige momenten voor Wanda & Vision
Bij filmproducties worden meestal meer scènes opgenomen dan daadwerkelijk gebruikt gaan worden. Een nieuwe weggeknipte scène uit Avengers: Infinity War toont een horrorachtig moment in het gevecht tussen helden Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) en Thanos' Black Order-kroost Corvus Glaive (Michael James Shaw) en Proxima Midnight (Carrie Coon) in Schotland.

Deleted Wanda/Vision IW scene from r/marvelstudios

Een veel gehoord kritiekpunt op Infinity War is dat de Black Order-leden eigenlijk niet veel te doen hadden in de film, dus het is eigenlijk wel zonde dat deze scène niet in het eindproduct zit. Het is een vrij krachtige scène en zonder ook maar één woord te zeggen, wordt hier ook meteen duidelijk hoe dreigend en angstaanjagend de kinderen van Thanos zijn.

Captain Marvel komt eraan!
De after-creditsscène van Infinity War is inmiddels ook al online opgedoken. In deze toegift na de aftiteling zien we hoe Nick Fury (Samuel L. Jackson) en Maria Hill (Cobie Smulders) beiden in stof veranderen, maar niet voordat Fury nog een noodsignaal heeft kunnen verzenden naar de nog niet in het Marvel Cinematic Universe geïntroduceerde superheldin Captain Marvel (Brie Larson). Zeker een gave teaser voor wat komen gaat!


Avengers: Infinity War zelf in huis halen? Dat kan vanaf 31 augustus!

NieuwsFilm

meest populair