Johnny Depp beschuldigt ex-liefje Amber Heard nu van mishandeling!

Johnny Depp beschuldigt ex-liefje Amber Heard nu van mishandeling!

Rollen omgedraaid! En de vechtscheiding tussen deze twee beroemdheden gaat door...

Een nieuwe ronde! In onlangs ingediende rechtbankpapieren beschuldigt acteur Johnny Depp (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Alice Through the Looking Glass) zijn ex-vrouw Amber Heard (Aquaman, The Danish Girl) van mishandeling tijdens hun huwelijk. Daarmee begint een volgend hoofdstuk in de langlopende scheidingssoap.

In mei 2016 maakten Hollywoodsterren Johnny Depp en Amber Heard bekend te gaan scheiden na een huwelijk van nog geen anderhalf jaar. Vrij snel na de scheiding claimde Heard dat zij zowel fysiek als verbaal werd mishandeld door Depp, onder andere na een uit de hand gelopen discussie na een feestje. Uiteindelijk werd een aangespannen rechtszaak afgewikkeld met een deal. De rechter droeg Depp op om zo'n zeven miljoen dollar te betalen aan zijn ex; Heard heeft dat geld vervolgens geschonken aan een goed doel.

Nu komt Depp dus met zijn versie van het verhaal, waarin Heard juist wordt afgeschilderd als gewelddadig. Volgens de The Pirates of the Caribbean-ster zou Heard hem twee keer in het gezicht geslagen hebben toen hij uren te laat kwam op het dinerfeestje voor haar dertigste verjaardag. Daarom begint hij nu dus juist een proces tegen haar. Depp was naar eigen zeggen niet onder invloed toen Heard onverwachts naar hem uithaalde. Uit zelfverdediging heeft Depp haar vastgepakt en op bed geduwd. Vervolgens vertrok hij.

In een reactie laat de advocaat van Heard weten dat de beschuldigingen van Depp niet waar zijn. "Deze beschuldigingen zijn volslagen onjuist", begint het statement. "Iedereen die recentelijk het artikel in Rolling Stone heeft gelezen, weet hoe het gesteld is met de geestelijke gesteldheid van Depp". Heards advocaat wijst er tevens op dat er op dit moment meerdere zaken lopen tegen Depp, waaronder een van een locatiemanager die de acteur ook beschuldigt van mishandeling op de set van City of Lies.

NieuwsFilm

meest populair