Nieuwe poster 'The Predator' is een ode aan het origineel

Nieuwe poster 'The Predator' is een ode aan het origineel

Het lijkt wel alsof we weer in het jaar 1987 zitten.

Het lijkt wel alsof we weer in de jaren tachtig zitten. 20th Century Fox heeft een nieuwe poster van The Predator online gezet en dit is overduidelijk een eerbetoon aan John McTiernans originele scifi-klassieker uit 1987. De poster is onderaan te bekijken; worden jullie ook een beetje nostalgisch?

The Predator van regisseur Shane Black (Iron Man 3, The Nice Guys) begint met een klein jongetje dat er per ongeluk voor zorgt dat de Predators terugkeren naar onze planeet. Deze jagers hebben zichzelf een genetische upgrade gegeven met het DNA van andere wezens en zijn daardoor gevaarlijker dan ooit. Het is aan een groep ex-soldaten en een ontevreden leraar om een einde aan deze bedreiging te maken.

Regisseur Black heeft gezegd dat zijn film een vervolg is op de eerste twee Predator-films. Het gaat hier dus niet om een volledige reboot en de film Predators (2010) wordt hier buiten beschouwing gelaten.

De cast van The Predator bestaat uit Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Yvonne Strahovski, Jake Busey en Edward James Olmos. De film moet vanaf 13 september in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.


Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair