Algemeen

Lamorne Morris naast Vin Diesel in superheldenfilm 'Bloodshot'

De komische acteur speelde eerder rollen in de serie New Girl en de film Game Night.

door Zilko Tarici om 10:07 in Algemeen
Deadline heeft bevestigd dat Lamorne Morris (New Girl, Game Night) de nieuwste toevoeging is aan Sony Pictures' superheldenfilm Bloodshot. Morris zal de rol spelen van Wilfred Wigans, die wordt omschreven als een jonge wetenschapper die bevriend raakt met Bloodshot.

Het verhaal van de strip (en de film) gaat over een soldaat die dodelijke verwondingen oploopt en tot leven wordt gebracht met hypermoderne nanotechnologie en de taak krijgt om een team superhelden met de naam Harbingers bij elkaar te brengen. Het is de bedoeling dat er in totaal vijf films komen over Bloodshot en de Harbingers.

Morris zal in de film te zien zijn naast eerder aangekondigde namen als Vin Diesel (als Bloodshot), Toby Kebbell, Sam Heughan, Eiza Gonzalez, Michael Sheen, Talulah Riley, Johannes Haukur Johannesson en Alex Hernandez.

De opnames van Bloodshot gingen afgelopen maand van start. Het script komt uit de pen van de Oscar-genomineerde scenarist Eric Heisserer (Arrival) en Dave Wilson regisseert.

Bloodshot moet in februari 2020 de bioscopen bereiken.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Ik heb heel erg veel very rouwen in valiant om het eigen universum op te bouwen. Ik hoop dat ze een grote concurrent ooit gaan worden voor marvel om de spanning op te bouwen tussen de 2 bedrijven

Sunspot

Avatar

Hoop ook dat dit wat gaat worden, heeft Candy Ass ook wel nodig denk.

Zou leuk zijn als het een vet universum gaat worden, weer wat anders.

nieuwslaatste nieuws

meest populair