Red Skull mogelijk terug in meer Marvel-films

Er is een toekomst voor het personage, horen we nu.

Het lijkt erop dat Red Skull nog eens te zien zal zijn in het Marvel Cinematic Universe. Het personage werd als voornaamste schurk geïntroduceerd in Captain America: The First Avenger en verscheen verrassend genoeg ook in Avengers: Infinity War. Nu stellen regisseurs Anthony en Joe Russo dat er een toekomst voor hem bestaat in het MCU.

Nadat het personage in The First Avenger op mysterieuze wijze verdween, nadat hij de Tesseract aanraakte, hoorden we lange tijd niets over het personage. Maar in Infinity War bleek dat hij naar Vormir getransporteerd was, waar hij de Soul Stone moest bewaken. De Russo's vertelden dat het personage na al die jaren dat hij gevangen zat op de planeet, nu weg kan.

Daarmee lijkt het erop dat hij nu de vrijheid heeft om zelf een Infinity Stone te zoeken, zoals hij van plan was. Tegelijk leek hij daar in Infinity War wel klaar mee. Maar Red Skull zou dus zomaar in nog een film te zien kunnen zijn. Dat is interessant, want het personage heeft door zijn verblijf op de planeet heel veel nieuwe kennis, die wellicht nog van pas komt...



NieuwsFilm

meest populair