'The Predator' wil de wereld veroveren

'The Predator' wil de wereld veroveren

Daar wordt in een nieuwe TV-spot over gesproken.

Waar Predators tot nu toe vooral gericht waren op het verbeteren van hun eigen jachtvaardigheden, lijkt hun levensdoel in Shane Blacks The Predator iets groter te zijn geworden. In een nieuwe TV-spot horen we namelijk dat de buitenaardse jagers erop uit zijn om de hele Aarde te veroveren. Dat stelt althans agent Traeger (Sterling K. Brown) aan het begin van de spot. Ze hebben de ruimte al veroverd en hoeven alleen nog maar de Aarde aan hun lijstje met veroveringen toe te voegen. Zoveel lijkt althans aan de hand te zijn in de film.


In The Predator zullen we ook een superpredator ontmoeten, die groter dan ooit is en gemaakt met het DNA van de verschillende wezens die al eens opgejaagd en gevangen zijn door de aliens. Wellicht dat aan het einde van de film een grotere invasie begint, want The Predator staat gepland als het begin van een nieuwe trilogie.

Of die trilogie er komt, hangt natuurlijk af van de box office prestaties van deze film. Of die gaat slagen is maar de vraag, er zijn zoveel tegenslagen geweest rond de productie dat het publieke beeld van de film niet per se het meest positieve is. Vanaf 13 september weten we het, want vanaf dan draait de film in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair