Kristen Bell begon het leven pas te begrijpen op haar dertigste

Kristen Bell begon het leven pas te begrijpen op haar dertigste

Bell spreekt openhartig over haar blik op het ouder worden in een nieuw interview.

Actrice Kristen Bell (Teen Titans Go! To the Movies, Frozen) begon haar leven pas echt te begrijpen vanaf haar dertigste levensjaar, zo vertelt ze in een recent interview met PopSugar. Op de vraag of ze liever haar geest of lichaam van haar 30-jarige zelf zou willen behouden voor de rest van haar leven, geeft ze een mooi antwoord.

"Op m'n dertigste begon ik mijn leven pas echt te begrijpen", vertelt Bell openhartig in het interview. Volgens Bell heeft zij nu simpelweg meer levenservaring. "Het is veel comfortabeler om nu kennis van zaken te hebben in tegenstelling tot die onbeteugelde passie waar ik vroeger maar geen raad mee wist".

Geest belangrijker dan lichaam
Het vergaren van die belangrijke levenskennis ziet zij dan ook als een positief iets bij het ouder worden. "Het is vooral je geest die er toe doet, niet je lichaam", vindt Bell. De 38-jarige Hollywoodster vindt het desondanks wel belangrijk om bij de tijd te blijven. "Als ik geen scherpe geest meer zou hebben, dan wil mijn geest van destijds terug", aldus Bell met een knipoog.

NieuwsFilm

meest populair