Jennifer Lopez gaat als stripper Wall Street-lui kaalplukken in 'Hustlers'

Onder begeleiding van 'Seeking a Friend for the End of the World'-regisseuse Lorene Scafaria.

Sinds Will Ferrell en Adam McKay via hun Gloria Sanchez Productions de filmrechten van The Hustlers at Scores hebben binnengehaald, is er weinig tot niets gebeurd. Hun zet stamt alweer uit maart 2016. Deze week is er eindelijk schot in de zaak gekomen. Niet alleen hebben ze een regisseuse gevonden in Lorene Scafaria, ook is Jennifer Lopez aangenomen voor een hoofdrol.

De film zal de wat simpelere titel Hustlers dragen. Het plot is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, in 2015 door Jessica Pressler uitgebracht als een krantenartikel. Zij volgde een groep strippers die aan haar onthulden mannen te drogeren en daarna van hun geld te beroven. Althans, ze namen hun creditcards mee en kochten van alles en nog wat. De vrouwen beweerden gerechtvaardigd te handelen - al hun slachtoffers waren smeerlappen die enkel hun verdiende loon kregen.

Lopez kruipt in de rol van een voormalig stripper die de groep vrouwen zal aanvoeren. Het verhaal vindt plaats in New York City, net wanneer de financiële crisis toeslaat. In Hustlers volgen we een groep erotische danseressen die afhankelijk zijn van de personen die ze aantrekken en plunderen. Kennelijk worden dit akelige Wall Street-figuren.

Gloria Sanchez Productions (Sleeping with Other People) produceert niet alleen. Ze worden daarbij geassisteerd door Annapurna Pictures (Everybody Wants Some!!). Het scenario is ook op papier gezet door filmmaakster Scafaria. Laatstgenoemde bracht in 2015 het romantische drama Seeking a Friend for the End of the World uit.



NieuwsFilm

meest populair