Algemeen

[Gerucht] Enorme 'Captain Marvel'-hint ontdekt in 'Avengers: Infinity War'?

Een zeer interessante theorie!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Algemeen

Let op! Dit bericht bevat mogelijke spoilers voor Avengers: Infinity War, Captain Marvel en Avengers 4!
Een fan heeft mogelijk een interessante, nieuwe easter egg ontdekt in Avengers: Infinity War. Op Reddit presenteert iemand namelijk een nieuwe theorie over een mogelijke hint die zou kunnen wijzen op niemand minder dan Captain Marvel. Wat heeft deze enorme ontdekking te betekenen voor haar aankomende solofilm?

Hoewel we superheldin Carol Danvers alias Captain Marvel (een rol die gespeeld zal worden door Brie Larson) nog niet in levende lijve hebben mogen ontmoeten in Marvels filmuniversum, stoomt de filmstudio haar fans wel alvast klaar met allerlei hints en teasers. Een fan heeft op Reddit een nieuwe easter egg gedeeld die de nodige details prijs lijkt te geven over haar eerste solo-avontuur in Captain Marvel (2019).Zie je het al? Op de bovenstaande foto lijkt schurk Cull Obsidian, een van Thanos' geadopteerde Black Order-kinderen, een doek te dragen dat niet alleen qua kleur overeenkomt met Captain Marvels kostuum, maar ook qua patroon. Veel fans denken nu dan ook dat Cull Obsidian al eerder heeft gevochten met Captain Marvel (en dat hij haar heeft verslagen, vandaar deze trofee) en dat we dat te zien gaan krijgen in Captain Marvel. In die film verkennen we haar geschiedenis, dus dat zou logisch zijn.

Cull Obsidian werd in Infinity War uiteindelijk na een stevige knokpartij in Wakanda verslagen door Bruce Banner met de Hulkbuster. Doordat de film nu in een aantal landen al thuis te bekijken is, doorspitten fans de beelden opzoek naar coole easter eggs. Deze mogelijke verwijzing naar Captain Marvel is er daar waarschijnlijk een van. Sommige fans reageren sceptisch op de ontdekking en denken dat het gaat om toevallige overeenkomsten.

Captain Marvel verschijnt in maart 2019 in de bioscoop!

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prince John

Avatar

Zou kunnen, of het is gewoon zijn zakdoek. Hoe dan ook, ik vond deze krachtpatser toch eigenlijk de minste indruk maken van de Black Order; ik weet niet of hij in zijn eentje Captain Marvel aankan (ben geen comics expert, maar weet wel dat Cap Marvel aardig wat krachten heeft) dus denk eerder dat Cull Obsidian haar heeft 'verslagen' met de andere leden van de Black Order, of in een ander groot gevecht, maar niet een tegen een.

Master Of Films

Avatar

Weet je wat ik mij nou afvroeg nadat ik deze Avengers artikel had gelezen. Waarom Thanos niet eerder de Infinity Stones ging zoeken.

tariegb

Avatar

enorme ontdekking...

Raoulm

Avatar

@mof hij wilde ze allemaal snel achter elkaar krijgen. Maar hij wist de locatie van de soul stone nog niet. Hij kwam er pas achter dat gamora wist waar die was toen Nebula op zijn schip werd gevangengenomen. Daarom wachtte hij zo lang

Master Of Films

Avatar

Thanks Raoulm. Die info had ik nou net nodig om de dag doorheen te komen :)

SplashySleet20

Avatar

@Prince john de nieuwe captain marvel film gaat over haar oorsprongs verhaal dan kan het zijn dat ze nog niet op haar sterkst is waardoor het een pittig gevecht word.

benjamin

Avatar

Veel fans denken nu dan ook dat Cull Obsidian al eerder heeft gevochten met Captain Marvel (en dat hij haar heeft verslagen, vandaar deze trofee) en dat we dat te zien gaan krijgen in Captain Marvel.
Klinkt boeiend?

Frietgezicht

Avatar

@ mof,sommige mensen he... haha

jimb

Avatar

Ik denk dat ze eerst lovers waren en dat zij haar pak nog in zijn appartement had liggen na de breakup, nu wil hij het terug geven als hij haar weer ziet.

JIGSAW8

Avatar

Is Tony nou al getrouwd met pepper Hoe zit dat nou

chefry1983

Avatar

Er gaat echt geen dag voorbij zonder infinity war nieuws.
We wachten gewoon in spanning af wat captain marvel ons gaat brengen en avengers 4

chefry1983

Avatar

https://www.nu.nl/film/5403026/caitlyn-jenner-zou-graag-schurk-willen-spelen-in-marvel-film.html#coral_talk_wrapper

schokkend Marvel nieuws !!!!!

FilmmilF

Avatar

Fake! Die kleuren komen niet zo in de film voor, althans niet opzettelijk. Het is lichtinval, conceptart en andere shots geven andere kleuren. check eerst je shit voordat je kopieert filmtotaal.....

Mav Damian

Avatar

Bwahahaha onnodige artikel!

kokosnoot

Avatar

Ik vind het een leuke suggestie die misschien waar is! Ik heb ff de clip op youtube nog eens bekeken hier over. Toch lijkt het pak van Captain Marvel dat een paar keer al getoond is dikker qua stof en lijkt leerachtig. https://static1.srcdn.com/wordpress/wp-content/uploads/2018/03/Captain-Marvel-Coulson-Agents-of-SHIELD.jpg?q=50&fit=crop&w=798&h=407

https://pbs.twimg.com/media/DUaboHoVAAAwkyp.jpg:large

Verder is het ook een beetje vreemd dat The black order Cap marvel in het verleden verslaat maar vervolgens na een oproep uit de toekomst verslaat ze hen toch weer?

Maar als ik het pak dat marvel gaat gebruiken voor Captain Marvel vergelijk met die band die Cull Obsidian van de black order draagt klopt deze suggestie niet.

nieuwslaatste nieuws

meest populair