[Gerucht] Enorme 'Captain Marvel'-hint ontdekt in 'Avengers: Infinity War'?

[Gerucht] Enorme 'Captain Marvel'-hint ontdekt in 'Avengers: Infinity War'?

Een zeer interessante theorie!

[center][/center]



Bekijk de afbeelding
Een fan heeft mogelijk een interessante, nieuwe easter egg ontdekt in Avengers: Infinity War. Op Reddit presenteert iemand namelijk een nieuwe theorie over een mogelijke hint die zou kunnen wijzen op niemand minder dan Captain Marvel. Wat heeft deze enorme ontdekking te betekenen voor haar aankomende solofilm?

Hoewel we superheldin Carol Danvers alias Captain Marvel (een rol die gespeeld zal worden door Brie Larson) nog niet in levende lijve hebben mogen ontmoeten in Marvels filmuniversum, stoomt de filmstudio haar fans wel alvast klaar met allerlei hints en teasers. Een fan heeft op Reddit een nieuwe easter egg gedeeld die de nodige details prijs lijkt te geven over haar eerste solo-avontuur in Captain Marvel (2019).


Bekijk de afbeelding
Zie je het al? Op de bovenstaande foto lijkt schurk Cull Obsidian, een van Thanos' geadopteerde Black Order-kinderen, een doek te dragen dat niet alleen qua kleur overeenkomt met Captain Marvels kostuum, maar ook qua patroon. Veel fans denken nu dan ook dat Cull Obsidian al eerder heeft gevochten met Captain Marvel (en dat hij haar heeft verslagen, vandaar deze trofee) en dat we dat te zien gaan krijgen in Captain Marvel. In die film verkennen we haar geschiedenis, dus dat zou logisch zijn.

Cull Obsidian werd in Infinity War uiteindelijk na een stevige knokpartij in Wakanda verslagen door Bruce Banner met de Hulkbuster. Doordat de film nu in een aantal landen al thuis te bekijken is, doorspitten fans de beelden opzoek naar coole easter eggs. Deze mogelijke verwijzing naar Captain Marvel is er daar waarschijnlijk een van. Sommige fans reageren sceptisch op de ontdekking en denken dat het gaat om toevallige overeenkomsten.

Captain Marvel verschijnt in maart 2019 in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair