Dave Bautista wil niet terugkeren in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Tenzij James Gunn ook terugkeert.

Acteur Dave Bautista is niet van plan om terug te keren als Drax the Destroyer, als Disney en Marvel een ander scenario dan dat van James Gunn gebruiken voor Guardians of the Galaxy Vol. 3. Daarmee laat de acteur weten er echt geen zin meer in te hebben om terug te keren.

In een interview met de site Shortlist laat Bautista weten dat wat hem betreft niemand de tweets van Gunn verdedigt. "Maar dit is gewoon een lastercampagne, gericht op een goede man. Ik sprak de dag nadat [hij ontslagen werd] met Chris Pratt en hij is religieus en wilde wat tijd om te bidden en om erover na te denken, maar ik had echt zoiets van: fuck dit. Dit is bullshit. Dus op dit moment wil ik Marvel vragen, als ze het script van [Gunn] niet gebruiken, om mij te ontslaan van het contract, me uit de film te halen of mijn personage opnieuw te casten. "

Bautista ziet het als zijn plicht om voor Gunn op te komen en wil eigenlijk niet terugkeren als Drax the Destroyer, als Gunn niet alsnog aangenomen wordt door filmstudio Disney. De vraag is echter of dat gaat gebeuren, vanwege de controverse die nu rond de regisseur bestaat en het negatieve beeld dat zich hierom zal vormen.

De bedoeling is om Guardians 3 in de loop van 2020 in de bioscoop uit te brengen.



NieuwsFilm

meest populair