Algemeen

Dave Bautista wil niet terugkeren in 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Tenzij James Gunn ook terugkeert.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Acteur Dave Bautista is niet van plan om terug te keren als Drax the Destroyer, als Disney en Marvel een ander scenario dan dat van James Gunn gebruiken voor Guardians of the Galaxy Vol. 3. Daarmee laat de acteur weten er echt geen zin meer in te hebben om terug te keren.

In een interview met de site Shortlist laat Bautista weten dat wat hem betreft niemand de tweets van Gunn verdedigt. "Maar dit is gewoon een lastercampagne, gericht op een goede man. Ik sprak de dag nadat [hij ontslagen werd] met Chris Pratt en hij is religieus en wilde wat tijd om te bidden en om erover na te denken, maar ik had echt zoiets van: fuck dit. Dit is bullshit. Dus op dit moment wil ik Marvel vragen, als ze het script van [Gunn] niet gebruiken, om mij te ontslaan van het contract, me uit de film te halen of mijn personage opnieuw te casten. "

Bautista ziet het als zijn plicht om voor Gunn op te komen en wil eigenlijk niet terugkeren als Drax the Destroyer, als Gunn niet alsnog aangenomen wordt door filmstudio Disney. De vraag is echter of dat gaat gebeuren, vanwege de controverse die nu rond de regisseur bestaat en het negatieve beeld dat zich hierom zal vormen.

De bedoeling is om Guardians 3 in de loop van 2020 in de bioscoop uit te brengen.

28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

dan kunnen ze beter niet meer aan de film beginnen.

Rich Art

Avatar

Hoe spijtig ook, ik denk dat de tijd van de Guardians voorbij is... Misschien nog een cameo van een castlid in andere films die nog wel verder wil, maar ik zie die derde film zo snel niet meer verschijnen.

Aan de andere kant: de acteurs zijn contractueel verbonden om nog een derde film te maken natuurlijk...

MikeyMo

Avatar

Iemand die zijn rug recht houdt. Dat die je niet vaak

Prince John

Avatar

Sorry, misschien begrijp ik het artikel verkeerd maar ik lees hier niet uit dat Bautista Gunn terug wil hebben als regisseur maar alleen dat zijn script voor GotG 3 gebruikt moet worden?

Ang3l

Avatar

Vragen om ontbonden te mogen worden van een contract, waar Disney niet voor niets zo'n clausule in heeft staan....... good luck!

tariegb

Avatar

sukkel, doei en cancel die handel

Rich Art

Avatar

@Prince John: de kop van het artikel klopt niet inderdaad. Hij wil op zich wel, maar als ze ook besluiten om het script van Gunn de prullenbak in te gooien, dan wil hij liever dat zijn contract ontbonden wordt.

shellghost

Avatar

Mooi zo, vind 'm als Drax toch ruk.

Novarellum

Avatar

@tariegb
Verklaar je nader.

Frietgezicht

Avatar

Stoer van hem want hij is echt geen type ‘The Rock’ die hoofdrollen speelt in dure films. In Guardians is die 1 van de groep en in Blade Runner en Bond kleine bijrollen en voor de rest moet hij het doen met kleine films(zoals Escape Plan 2) en zelfs daarin niet de hoofdrol dus erg slim is het niet.
Ik zie een carriere a la Vinnie Jones voor hem.

jimb

Avatar

clickbait titel..

benjamin

Avatar

Of dit nu het verstandigst is voor z'n carrière weet ik niet, maar ergens respecteer ik het wel dat Bautista het Disney na hun niet te beste beslissing niet makkelijk wil maken en opkomt voor waar hij in gelooft.

En ook goed dat de man er blijft de aandacht op houden hoe dit gewoon een lastercampagne was want ik heb de indruk dat dat element (al dan niet bewust?) wat verloren geraakt is.

The Raider

Avatar

Hoe zit het dan met de reshoots die ze hebben voor Avengers 4? Daar waren ze toch ook nog mee bezig? Of gaat het hierbij dan puur alleen om The Guardians of the Galaxy film?

Joslyn

Avatar

Zo clickbait idd.
Bautista wil GOTG 3 gewoon Drax zijn als Gunns script gebruikt wordt. Mocht dat niet zo zijn dan vraagt hij Disney zijn contract te ontbinden zodat hij dan niet mee hoeft te doen. Hij neemt dus geen ontslag als Gunns script alsnog overboord wordt gegooid maar een ongemotiveerde Drax wil Disney natuurlijk niet. We shall see

Master Of Films

Avatar

Wel respect voor Bautista. Al zou het zijn carriere kunnen schaden, zijn principe zit in de goede kant.

Akke Moeka Hara

Avatar

Dave Bautista doesnt care about little people.

Nosisters

Avatar

Kap eens met die kut clickbait, als ik die wil ga ik wel naar YouTube.

Artificialis

Avatar

Groot respect voor de loyaliteit van deze man. Guardians of the Galaxy heeft een enorme fanbase. Het is één van de populairste superheldenfilms in het Marvel Cinematic Universe geworden. Drax the Destroyer komt in polls als één van de meest favoriete personages naar voren. Het is James Gunn's kindje. Zoiets gooi je niet overhaast in de prullenbak. In tegenstelling tot allerlei lafaards durft Dave Bautista zijn eigen carrière op het spel te zetten ter verdediging van een vriend. Groot respect voor.

Wat ik mij afvraag.. Stel dat Marvel Studio's zelfstandig was geweest, zou James Gunn dan alsnog zijn ontslagen? Het gemak waarmee ze bij Disney de stekker er uit trekken laat zien hoe weinig individuele projecten blijkbaar betekenen. En het is duidelijk dat ze de reactie op James Gunn's ontslag hebben onderschat.

benjamin

Avatar

Artificialis "In tegenstelling tot allerlei lafaards durft Dave Bautista zijn eigen carrière op het spel te zetten ter verdediging van een vriend. "
Mogelijk een zinloze vraag, maar vraag me toch af naar welke 'lafaards' hier wordt verwezen.

Master Of Films

Avatar

@benjamin weet je zeker dat je doorgaat op Artificialistotaal?

Het advies wat ThomasOMalley gaf was toch geen slechte advies neem ik aan.

Of zit je echt te wachten op goed geïnformeerde, consequente, eerlijke en onderbouwde meningen op Artificialistotaal.

ThomasOMalley

Avatar

Don't say I didn't tell you so...

Artificialis

Avatar

benjamin "Mogelijk een zinloze vraag, maar vraag me toch af naar welke 'lafaards' hier wordt verwezen."

Alle mensen die het niet met James Gunn's ontslag eens waren, maar uit angst voor hun eigen carrière/reputatie daar niets over durven te zeggen.

Darthmar

Avatar

Van mij mag deel 3 worden geschrapt want deel 2 was zeer teleurstellend.

Psycho-M

Avatar

Het mooie is dat er al diverse studios klaarstaan die met Gunn willen samenwerken. Maar zo lang het gedoe met Disney niet helemaal is afgehandeld, kan niemand met hem gaan praten.
Zie ook: http://www.joblo.com/movie-news/major-studios-are-reportedly-lining-up-to-hire-jame-gunn-after-disney-firing-136-02

En wat Bautista betreft. Het siert hem dat hij Gunn zo openlijk steunt en zijn mening duidelijk ventileert.
Maar als puntje bij paaltje komt heeft Bautista nog steeds een contract. En als Disney hem daaraan houdt, zal hij (al is het met veel tegenzin) toch opnieuw Drax spelen in een volgende GotG film.

benjamin

Avatar

Darthmar "Van mij mag deel 3 worden geschrapt want deel 2 was zeer teleurstellend."
Nog zo iemand met de juiste prioriteiten...

Sunspot

Avatar

Die gaat wel erg ver, maar het gaat dus om het script nu eigenlijk.

NieuwsFilm

meest populair