Dwaze trailer 'Sheborg'!

Mensen veranderen in gemuteerde robotmoordmachines met een voorkeur voor puppyvlees

Hieronder zie je de trailer voor Sheborg, een film die in 2016 al op festivals verscheen onder de titel Sheborg Massacre. De Australische neo-pulp film werd geregisseerd door Daniel Armstrong en heeft rollen voor onder meer Daisy Masterman, Whitney Duff en Emma-Louise Wilson.

Sheborg gaat over een buitenaardse vluchteling die crasht in een lokale puppyboerderij en mensen begint te veranderen in gemuteerde robotmoordmachines met een voorkeur voor puppyvlees. Dylan en Eddie, twee zelfverklaarde politieke activisten, zijn degenen die een stokje voor de bizarre overname voor willen steken. Gedwongen om onverwacht helden te worden, moeten de grote vrienden een weg banen langs agenten, stadsfunctionarissen en cyber-hondenslagers om zo de kwaadaardige Sheborg te vernietigen en de planeet te redden.

Opvallend aan de film is dat deze werd opgenomen voor 20.000 dollar en werd geschoten gedurende 23 weekenden en avondopnames.


Een van de eerdere ondertitels van Sheborg was 'Half Alien. Half Machine. Total Bitch'. De commerciëlere ondertitel luidt anders, zoals hieronder te zien. Bovenstaande beelden zeggen uiteraard genoeg. Verwacht deze film uiteraard niet in de bioscoop, maar eerder in de grabbelton of ergens tussen de vele titels via video-on-demand en streaming-diensten.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair