Algemeen

'Power Rangers' krijgt vervolg!

Hasbro werkt er toch maar aan.

door Jim Pedd om 06:42 in Algemeen
Paramount Pictures en Hasbro ontwikkelen een vervolg op Power Rangers (2017). De superhelden keerden vorig jaar terug met die live-action film, maar de duistere oorsprongsfilm was niet de monsterhit waar op gehoopt werd. In plaats daarvan verdiende men slechts 142 miljoen dollar wereldwijd, terwijl de film bedoeld was als startschot van een megafranchise die uit minstens acht films zou bestaan.

Ondanks de teleurstellende box office prestaties, heeft Hasbro besloten toch te werken aan een vervolg. Dat nadat men de rechten in handen kreeg op de franchise, met de overname van Saban. Inside Licensing stelt enkel dat Hasbro nu aan een vervolg werkt op de film uit 2017. Meer details zijn er dus niet, al is wel duidelijk dat de cast terug moet keren.

Dat is een interessante keuze, want verwacht werd dat Hasbro de franchise zou rebooten. De Rangers werden gespeeld door Dacre Montgomery (Red Ranger/Jason Scott), Naomi Scott (Pink Ranger/Kimberly Hart), RJ Cyler (Blue Ranger/Billy Cranston), Becky G (Yellow Ranger/Trini) en Ludi Lin (Black Ranger/Zack). Een deel van de castleden heeft het de komende tijd erg druk met Hollywood-films, dus het kan goed zijn dat er toch overwogen wordt een nieuwe cast (of in elk geval een deels nieuwe cast) te zoeken.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Marklar

Avatar

ben de cast toch alweer vergeten dus hercasten zou niet zoveel uitmaken. Heb me opzich wel vermaakt met de film, al was de actie wat karig met maar een paar scenes waarin iets gebeurde

NieuwsFilm

meest populair