Algemeen

[Gerucht] Disney mogelijk toch door met Marvel-regisseur James Gunn

Zijn Vol. 3 script wordt mogelijk gewoon gebruikt.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:49 in Algemeen
De afgelopen weken verscheen de naam James Gunn redelijk vaak in het nieuws. Nadat hij door Disney werd ontslagen vanwege bedenkelijke tweets van jaren geleden, laten doorlopend acteurs - met Guardians-acteur Dave Bautista voorop - weten dat ze zijn ontslag belachelijk vinden en dat ze het logisch zouden vinden als Gunn weer in de regiestoel plaatsneemt. The Hollywood Reporter heeft nu een update.

Volgens THR zijn Walt Disney en Gunn nog in overleg over hoe ze uit elkaar gaan wat betreft Guardians of the Galaxy Vol. 3. Het lijkt er dus op dat Disney Gunn niet terug laat keren. Wel zou zijn script gebruikt moeten gaan worden voor Vol. 3. Dit in tegenstelling tot geruchten dat Disney ook het script in de prullenbak wil gooien. Daarnaast zou Disney kijken hoe Gunn betrokken kan blijven bij Marvel Studios. Mogelijk zou hij later terug kunnen keren voor de regie van een andere Marvel-film.

Mochten Disney en Gunn er niet uitkomen en zouden hun wegen compleet scheiden, dan staan er volgens THR heel wat studio's klaar om Gunn aan te trekken. THR sprak met meerdere personen bij de grote studio's en er werd iedereen aangegeven dat ze Gunn graag aantrekken. Ook Warner Bros. zou Gunn graag een film laten regisseren. Mogelijk zelfs een DC-film.

Voorlopig is het nog wachten op de uitkomst van de onderhandelingen. Zolang deze niet bekend is, bestaat nog altijd de kans dat het huis van de muis alsnog besluit Gunn terug te laten keren voor Vol. 3, of hem een andere rol geeft achter de schermen. Opmerkelijk zou een terugkeer wel zijn voor de uiterst kindvriendelijke filmstudio.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Reborn t90

Avatar

Het begint een beetje op batfleck te lijken zo. Wel nog een nieuwe film/toch niet/toch wel etc..

JIGSAW8

Avatar

Wtf wat is t nou blijft hij nou regiseur of niet?! Gaat zn script de prullenbak in of ni?! Verlaat bautista t mcu of ni?! Zoveel vragen waar steeds verwarring bij is....

aintiastinker

Avatar

Klinkt alsof ze hem niet willen laten regisseren, maar ook niet zijn contract willen ontbinden, omdat andere studio's hem dan aan zullen nemen.

Psycho-M

Avatar

Natuurlijk wil Disney er toch nog iets uithalen.
Als ze Gunn zomaar aan de kant zetten, moeten ze hem alsnog iets van 10 miljoen betalen om niets te doen. En zou hij zomaar naar een andere studio kunnen overstappen.
Als ze hem behouden, krijgen ze wellicht toch nog iets terug voor dat geld.

Master Of Films

Avatar

Reborn t90 "Het begint een beetje op batfleck te lijken zo. Wel nog een nieuwe film/toch niet/toch wel etc.."
Yep, hier geilen vele (film)nieuwssites op. Het is tenslotte komkommertijd.

Prince John

Avatar

Het is rot voor Gunn maar het beste compromis op dit moment lijkt me dat ze het script behouden van Gunn; zo treffen ze elkaar in het midden, blijft hij nog op een bepaalde manier bij het project betrokken en kan iedereen min of meer tevreden zijn. Hem in de toekomst laten terugkeren vind ik dan wel weer onzin, niet GotG 3 maar wel een andere film over een paar jaar?

draganta

Avatar

Yuman….Rot op.

Khalidmocro

Avatar

Het script laten gebruiken zodat de fans een mooie trilogy hebben gezien.. en mooi de eer aan mezef houden als ik Gunn was

Artificialis

Avatar

Het enige waar ik geïnteresseerd in ben is een Guardians of the Galaxy Vol. 3 die in stijl aansluit op de vorige twee delen. En in lijn zal zijn met wat James Gunn voor dit deel heeft uitgepland. Als er uiteindelijk wordt gekozen om Taika Waititi of de Russo broers zijn script te laten uitvoeren, dan kan ik daarmee leven. Zeker als James Gunn nog informeel bij de film betrokken zou blijven.

Rutherford

Avatar

James Gunn, de man die een uitstekende Guardians of The Galaxy heeft gemaakt, met een heel matig vervolg. De rest van zijn filmhistorie ken ik al helemaal niet. Laten we nu ook niet overdrijven, de man is best vervangbaar.

benjamin

Avatar

Rutherford "James Gunn, de man die een uitstekende Guardians of The Galaxy heeft gemaakt, met een heel matig vervolg."
Blijf mij toch echt afvragen wat er zo matig was aan dat vervolg, ik vond dat net één van de beste films binnen het MCU.

Decepticon

Avatar

Dat is mij ook een raadsel benjamin, imo is Vol.2 net zo goed als het eerste deel.

Wat ik ook vreemd zou vinden als ze Gunn later wel weer een andere film willen laten maken, laat hem dan gewoon Vol.3 maken.
Disney lijkt me wijs genoeg om iig Gunn zijn script te gebruiken, want als Bautista straks niet meer van de partij is, ontstaat er een nog grotere consternatie.
Alle Marvel personages zijn nu geliefd door een gigantische fanbase.

chefry1983

Avatar

We gaan zien wat het gaat worden in de toekomst. Maar mocht hij toch niet gaan regiseren dan Mogen van mij betreft de Russo's het doen. Die hebben met Infinity War laten zien dat ze ook prima de guardians kunnen regiseren.

Maar waarom zit een regiseur aan 1 studio vast? Josh Wehdon is toch ook van Marvel naar DC gegaan

nieuwslaatste nieuws