[Gerucht] Disney mogelijk toch door met Marvel-regisseur James Gunn

[Gerucht] Disney mogelijk toch door met Marvel-regisseur James Gunn

Zijn Vol. 3 script wordt mogelijk gewoon gebruikt.

De afgelopen weken verscheen de naam James Gunn redelijk vaak in het nieuws. Nadat hij door Disney werd ontslagen vanwege bedenkelijke tweets van jaren geleden, laten doorlopend acteurs - met Guardians-acteur Dave Bautista voorop - weten dat ze zijn ontslag belachelijk vinden en dat ze het logisch zouden vinden als Gunn weer in de regiestoel plaatsneemt. The Hollywood Reporter heeft nu een update.

Volgens THR zijn Walt Disney en Gunn nog in overleg over hoe ze uit elkaar gaan wat betreft Guardians of the Galaxy Vol. 3. Het lijkt er dus op dat Disney Gunn niet terug laat keren. Wel zou zijn script gebruikt moeten gaan worden voor Vol. 3. Dit in tegenstelling tot geruchten dat Disney ook het script in de prullenbak wil gooien. Daarnaast zou Disney kijken hoe Gunn betrokken kan blijven bij Marvel Studios. Mogelijk zou hij later terug kunnen keren voor de regie van een andere Marvel-film.

Mochten Disney en Gunn er niet uitkomen en zouden hun wegen compleet scheiden, dan staan er volgens THR heel wat studio's klaar om Gunn aan te trekken. THR sprak met meerdere personen bij de grote studio's en er werd iedereen aangegeven dat ze Gunn graag aantrekken. Ook Warner Bros. zou Gunn graag een film laten regisseren. Mogelijk zelfs een DC-film.

Voorlopig is het nog wachten op de uitkomst van de onderhandelingen. Zolang deze niet bekend is, bestaat nog altijd de kans dat het huis van de muis alsnog besluit Gunn terug te laten keren voor Vol. 3, of hem een andere rol geeft achter de schermen. Opmerkelijk zou een terugkeer wel zijn voor de uiterst kindvriendelijke filmstudio.



NieuwsFilm

meest populair