'Joker'-film mogelijk R-rated door naakt

'Joker'-film mogelijk R-rated door naakt

Todd Phillips is bekend met R-rated films.

Volgens Omega Underground starten de opnames voor het recent officieel aangekondigde Joker van The Hangover-regisseur Todd Phillips en met Joaquin Phoenix (Gladiator) als de titelheld volgende maand, en wel op 22 september in New York.

De website Geeks WorldWide meldt daarbij dat de film mogelijk R-rated wordt, mede omdat er naakt in de film voor zal komen. Het zou dan gaan om naakte vrouwen in bijrollen. De kans lijkt dan groot dat het dan gaat om strippers. De film zou in de wereld van stand-up comedians duiken, die vaak ook optreden in stripclubs. Deze optredens zijn ook wel bekend onder de noemer "burlesque comedy".

Met een budget van $55 miljoen wordt deze kleine DC-superheldenfilm een blik op het verleden van de Joker. We krijgen te zien hoe hij langzaam maar zeker uitgroeit tot de aartsvijand van Batman.

De cast bestaat naast Phoenix uit onder meer Frances Conroy (Catwoman), Robert De Niro (Backdraft), Zazie Beetz (Deadpool 2) en Marc Maron (Mike and Dave Need Wedding Dates). Vanaf oktober 2019 in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair