Algemeen

Arnie als bebaarde T-800 in nieuwe 'Terminator 3'?

Arnold Schwarzenegger lijkt wel Old Man Logan.

door Bram de Groot om 10:13 in Algemeen
De opnames voor de nieuwe Terminator-film zijn ondertussen in volle gang. De film moet een start zijn van een nieuwe trilogie en zal naast de twee bekendste gezichten uit Terminator 2: Judgment Day (1991) ook nieuwe gezichten introduceren die de franchise ongetwijfeld verder moeten dragen.

Hieronder zie je een foto van Arnold Schwarzenegger die samen met de nieuwe Terminator-acteur Gabriel Luna (Marvel-serie Agents of S.H.I.E.L.D.) in de gym bezig is. Naast dat Luna de nodige spieren aan het kweken is, zien we ook dat Schwarzenegger er uitziet als een soort "Old Man Logan". Het lijkt er verdacht veel op dat 'Conan the Governor' er dus zo uit zal zien in de film van Deadpool-regisseur Tim Miller en producent James Cameron.


In Terminator zijn er ook rollen voor Mackenzie Davis, Natalia Reyes (Dani Ramos), Diego Boneta, Linda Hamilton (Sarah Connor) en de verschijningsdatum staat vast op 22 november 2019.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Haha, hij traint gewoon met die gast, Arnold heeft bijna altijd een baard de laatste jaren, staat hem zeker goed. Dit is niet op de set lijkt mij.

Zal wel zonder baard zijn gewoon. Zou wel grappig zijn, eerste Terminator met baard, waarom niet, zouden ze moeten kunnen toch :D.

Artificialis

Avatar

Ik dacht even dat we een enorme Vikingen baard te zien zouden krijgen. Maar dit is een klein baardje dat hem prima staat. Geen enkele moeite met een oudere T-800, ik vond hem in Genisys nog prima overkomen. Alleen een beetje jammer van de rest van de film.

Frietgezicht

Avatar

^ Eens. Enorme boutfilm maar lag niet aan Arnie.

Daanminator

Avatar

De baard staat hem prima maar das niet het echte Terminator nieuws vandaag.

Robert Patrick is misschien aanwezig in Terminator zie link:

https://www.theterminatorfans.com/robert-patrick-training-for-secret-terminator-2019-role/

Civilian Supreme

Avatar

Kan ook zijn dat ze hem nu wel als mens casten. Dat hij in zijn jongere jaren gevangen is genomen als leider van een groep verzetsstrijders en een Terminator naar zijn gelijkenis hebben gemaakt om te infiltreren, waarna hij toch heeft kunnen ontsnappen.

Pronk47

Avatar

Ik zie het al voor mijn, de eerste Terminator robot met een baard.

Goku32

Avatar

Ben eingenlijk na die laatste Terminator film klaar. Maar nu ik dit hoor ben ik eindelijk best benieuwd weer naar deze met Arnie alleen waar is die foto met Arnie in de gym

Sunspot

Avatar

@Frietgezicht

Lag zeker niet aan Arnold, maar het script en casting van andere karakters, was ook te clean.

juist Arnold was het beste in de film, heeft het nog een beetje gered ook wat mij betreft.

lamoteg

Avatar

Ziet er nochtans de max uit zo!!!!Waarschijnlijk al weer wat getraind aan zijn armen en torso te zien!!John Connor in T3 is zo slecht gecast!! De film smaakte mij niet alleen daardoor! Een film rond een gezicht waar je geen gevoel of emotie bij hebt!! Furlong daarin tegen had een hele reis afgelegd die we allemaal meevolgden met het iconische emotionele einde!!! En dan komt NICK Fucking STAHL om ons weer emotioneel mee te nemen! WRONG #realybadcasting

Monojaxx

Avatar

Waarom moeten die terminators zo groot en gespierd zijn? De kracht van deel 2 was juist de T-1000 die juist klein en iel was, en toch zeer sterk en nagenoeg onverslaanbaar was.

lamoteg

Avatar

Arnold is het icoon van terminator, en Arnie was bodybuilder. Dus als ze succes van de films willen evenaren moeten ze dat kopiëren en ook gespierde mannen gebruiken.

Of ik ben wat aant lullen , b nog maar wakker trouwens Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair