Algemeen

Brie Larson naast Michael B. Jordan en Jamie Foxx in 'Just Mercy'

Na het superheldengeweld van Captain Marvel en Avengers 4 kiest Brie Larson nu voor een wat kleiner filmproject.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 10:49 in Algemeen
Brie Larson (Captain Marvel) zal naar alle waarschijnlijkheid herenigd worden met haar Short Term 12-regisseur Destin Cretton bij het maken van zijn volgende filmproject Just Mercy voor Warner Bros. Pictures.

Eerder werd al aangekondigd dat Michael B. Jordan en Jamie Foxx beiden te zien zullen zijn in de film, die het waargebeurde verhaal vertelt van Bryan Stevenson (Jordan), een getalenteerde jonge advocaat die voor gelijke kans op gerechtigheid vecht in een juridisch systeem waarin dit allesbehalve vanzelfsprekend is.

Details over het personage van Larson worden vooralsnog geheimgehouden. Cretton regisseert en schreef daarnaast het script samen met Andrew Lanham. De opnames van Just Mercy gaan volgende maand van start in de Amerikaanse stad Atlanta. Gil Netter en Asher Goldstein produceren. Over een releasedatum is nog geen aankondiging gedaan.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws