Video

Simon Pegg en Nick Frost weer samen in trailer horrorkomedie 'Slaughterhouse Rulez'

Het duo van 'Shaun of the Dead', 'Hot Fuzz' en 'The World's End' wordt weer herenigd!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 13:52 in Video
Simon Pegg en Nick Frost zijn weer samen te zien in een horrorkomedie! Bekijk nu hieronder de trailer voor Slaughterhouze Rulez, waarin ze beiden werknemers van een kostschool spelen waar demonische krachten loskomen. Michael Sheen speelt hun baas.

Simon Pegg en Nick Frost braken samen door als komisch duo in de horrorkomedie Shaun of the Dead van Edgar Wright. Waarna ze samen met de actiefilmparodie Hot Fuzz en de tragikomedie The World's End maakten, bij elkaar ook wel bekend als de Cornetto-trilogie.

Slaughterhouse is een elite kostschool waar jongens en meisjes worden klaargestoomd voor macht en grootsheid terwijl ze zich meer bezighouden met hun onderlinge sociale rangorde... maar nu krijgen ze met iets heel anders te maken. De oude en zeer ordelijke wereld van de school trilt letterlijk op zijn grondvesten wanneer fracken op duur nabijgelegen landgoed van de school tot seismische trillingen leidt, met als gevolg een zinkgat en het loskomen van een vreselijke horror. Er ontstaat al snel een nieuwe pikorde, wanneer de leerlingen en leraren samen moeten werken in een bloedige strijd om te overleven.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Shaun of the Dead was briljant, Hot Fuzz aardig maar verder vind ik hun samenwerkingen niet gelukt. Deze trailer doet het voor mij ook niet echt. Pluspuntje is wel Michael Sheen die bijna altijd goed is.

ThomasOMalley

Avatar

Simon Pegg + Nick Frost = geen garantie voor succes.
Dat Edgar Wright niet achter het roer staat is denk ik het grootste probleem van deze film.

Mav Damian

Avatar

Oooo dit kan nog iets leuk worden.

Master Of Films

Avatar

Ik mis Edgar Wright in het rijtje. Slaughterhouse is dan niet echt om naar de bios te gaan rennen. Beter te streamen op een druilerige zondagmiddag.

tariegb

Avatar

Simon Pegg, kots!

SeanDeNiro

Avatar

wanneer fracken op duur nabijgelegen landgoed van de school tot seismische trillingen leidt
Nederlands is een moeilijk taal.

ThomasOMalley

Avatar

^SeanDeNiro dat uitgerekend jíj commentaar hebt op het taalgebruik hier.
Het is serieus een uitdaging om een reactie van je te vinden zonder taalfouten. Moet jij geen ploegendienst draaien in die petroleumfabriek van je in plaats van hier de ironische grammar nazi uit te hangen? Misschien zijn er daar nog toilethokken te vinden die nog niet beklad zijn met hakenkruizen.

benjamin

Avatar

SeanDeNiro "Nederlands is een moeilijk taal."
Een 'moeilijk' taal nog wel.

Master Of Films

Avatar

SeanDeNiro "Nederlands is een moeilijk taal."
Spoor dan even die verdwaalde Marokkaan even op, die is wel bereid om je bijles Nederlands te geven. :)

nieuwslaatste nieuws