Dit is de rol van Zazie Beetz in 'Joker'!

Dit is de rol van Zazie Beetz in 'Joker'!

Eindelijk zekerheid over de rol van de actrice uit o.a. Deadpool 2 in deze oorsprongsfilm.

Actrice Zazie Beetz tekende onlangs voor een van de hoofdrollen in Joker. Toen was nog niet bekend welke rol ze zou gaan spelen, maar daar komt vandaag verandering in. De actrice zal een personage spelen met de naam Sophie Dumond, een alleenstaande moeder.

Niet mooi, maar met een bepaalde hardheid aan zich. Ze is een alleenstaande moeder die op de Lower East Side woont, en haar best doet om rond te komen, maar kapotgemaakt is door de hardheid van de stad. Ze begrijpt hoe het systeem tegen haar werkt, en de mensen in haar gemeenschap, en hoe oneerlijk het allemaal is. Ze probeert gewoon een manier te vinden om hiermee om te gaan.

Desondanks vangt ze de interesse van de Joker, die gespeeld zal worden door Joaquin Phoenix. Welke verhouding de twee krijgen is nog niet bekend, maar het lijkt erop dat Sophie en de Joker, wiens echte naam Arthur Fleck zal zijn, samen zullen werken in de nieuwe oorsprongsfilm van regisseur Todd Phillips.

Naast Phoenix en Beetz spelen er overigens wel meer sterren in de film, waaronder Robert de Niro. De opnames zullen een dezer dagen of weken beginnen. De release staat gepland voor begin oktober 2019.



NieuwsFilm

meest populair