Sterfscènes 'Avengers: Infinity War' hebben blijvend effect

Het MCU wordt heel anders dan we het tot nu toe gekend hebben.

Ineens lukte het in Avengers: Infinity War: een schurk die slaagde in zijn snode plannen. Josh Brolins Thanos vermoordde met een simpele knip in zijn vingers de helft van het universum. Volgens producent Trinh Tran zal dat een blijvende invloed hebben op de franchise.

"We zijn heel nauwgezet te werk gegaan met elk personage en hebben er heel lang over gesproken wat de invloed van de dood van elk personage op toekomstige films zou zijn," aldus Tran. "De snap zou altijd al onderdeel uitmaken van onze toekomstige verhalen. We waren het er allemaal mee eens dat Thanos dat iconische moment nodig had en hebben dat moment uit de comics zeker als referentiepunt gebruikt."

De vraag is nog altijd op welke manier die invloed blijvend is. Wellicht dat elke held zich het moment van zijn of haar dood kan herinneren? Dat ze terugkeren moge duidelijk zijn, want na Avengers 4 staan nog heel wat nieuwe Marvel-films gepland voor release, dus moet het wel dat er helden weer tot leven gebracht worden.

Om die reden is het dan ook mooi dat Marvel vermoedelijk voor definitieve gevolgen kiest in de toekomst van zijn franchise.



NieuwsFilm

meest populair