Keert Peter Weller terug als RoboCop in 'RoboCop Returns'?

Keert Peter Weller terug als RoboCop in 'RoboCop Returns'?

Regisseur Neil Blomkamp wil de oorspronkelijke acteur van RoboCop voor het nieuwe vervolg.

Eerder deze zomer werd definitief bekend dat MGM bezig is met een nieuwe film in de RoboCop-reeks. Neil Blomkamp gaat deze nieuwe film regisseren, naar een script van Justin Rhodes, die daarvoor een ouder script van de schrijvers van de oorspronkelijke RoboCop, Ed Neumeier en Michael Miner (dat zij al decennia geleden hebben geschreven), zal herschrijven.

De nieuwe film gaat RoboCop Returns heetten, en wordt een direct vervolg op de eerste film uit 1987, van onze eigen Paul Verhoeven.

Wie zou Agent Alex Murphy oftewel RoboCop moeten gaan spelen in RoboCop Returns? Gisteren liet Neil Blomkamp zich op Twitter ontvallen wie zijn voorkeur geniet:




Dat betekent natuurlijk nog niet dat Peter Weller daadwerkelijk opnieuw de rol gaat spelen, die hij niet alleen in de eerste RoboCop vervulde, maar ook in het eerste vervolg Robocop 2. Maar de kans is groot dat Neil Blomkamp enorm zijn best zal gaan doen om dit te bewerkstelligen, zeker gezien hoe hij naar eigen zeggen groot fan is van de oorspronkelijke film.

NieuwsFilm

meest populair