Evangeline Lilly wil geen solofilm voor Wasp

Evangeline Lilly wil geen solofilm voor Wasp

Hoewel ze wel een uitzondering wil maken.

Als het aan actrice Evangeline Lilly ligt, krijgt ze in de toekomst geen solofilm als Wasp in het Marvel Cinematic Universe. Het is voor haar niet zozeer een vraag van behoefte, maar vooral iets wat - gezien de oorsprong van haar personage in de comics - niet passend zou zijn.

Tijdens de Fan Expo Boston benadrukte Lilly dat Wasp altijd deel is geweest van een team met Ant-Man. In comics is er volgens haar een groot gebrek aan dat soort partnerschappen is in comics. En door Ant-Man te dumpen, en als Wasp een solofilm te krijgen, wordt dat teniet gedaan. Daar komt bij dat een Wasp-film zonder Ant-Man ook nog eens de dynamiek tussen de twee moet missen, iets wat volgens Lilly juist grote aantrekkingskracht heeft.

Lilly kon trouwens wel iets bedenken waar ze wel een Ant-Man-loze Wasp-film zou willen maken. Dan zou haar heldin met alleen maar andere vrouwelijke Marvel-helden te zien moeten zijn. Dat kan zomaar eens gebeuren, want samen met een aantal andere Marvel-actrices lobbyt Lilly bij Marvel-baas Kevin Feige voor een team-up van vrouwelijke helden.



NieuwsFilm

meest populair