Video

Viggo Mortensen & Mahershala Ali maken een roadtrip in trailer 'Green Book'

Een waargebeurd verhaal dat naar het witte doek getransformeerd is door Peter Farrelly.

door Rik Timmer om 11:40 in Video
Peter Farrelly - die voorheen komedies met zijn broer Bobby maakt zoals Dumb and Dumber en Me, Myself & Irene - is klaar met zijn volgende film, die hij van de keer zonder familie tot stand gebracht heeft. Het komische drama draagt de naam Green Book en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. In de hoofdrollen zien we Viggo Mortensen en Mahershala Ali als twee mannen die op roadtrip gaan in Zuid-Amerika rond de jaren 60.

De Italiaans-Amerikaanse Tony Lip is een uitsmijter die uit de Bronx komt. Hij wordt ingehuurd om dr. Don Shirley rond te rijden. De Afro-Amerikaanse man is een eersteklas pianist die op tournee gaat. Omdat ze van Manhattan naar het zuiden van Amerika reizen, moeten ze steun vinden in een speciale reisgids die hen de plaatsen toont waar het veilig is voor Afro-Amerikanen. Het tweetal zal geconfronteerd worden met racisme en andere gevaren, maar ook met onverwachte menselijkheden en humor. Ze zullen hun verschillen aan de kant moeten schuiven als ze de reis van hun leven willen overleven.


Samen met Nick Valleonga en Brian Hayes Currie voltooide Farrelly het script dat hijzelf verfilmd heeft. De wereldpremière van Green Book vindt volgende maand plaats tijdens het Internationaal filmfestival van Toronto. Eind november brengt Universal Pictures de film in de Amerikaanse bioscopen uit. Zie beneden de poster.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prince John

Avatar

Ziet er goed uit! Ik vind Viggo persoonlijk ook een geweldige acteur, dat die man nog nooit een Oscar heeft gewonnen... Laten we hopen dat er ook eens de categorie 'Best Accent' komt dan wint hij makkelijk.

Mav Damian

Avatar

Wow dit ziet er tof uit! +1 Prince John! Viggo is een top acteur, maar ook Mahershala Ali mag ook gezien worden als een uitstekende acteur.

Khalidmocro

Avatar

Goeie chemie tussen die 2 .. viggo’s films zijn altijd wel een kijkje waard.. vind het een goede acteur

Khalidmocro

Avatar

@prince john klopt idd kan zo door voor een italiaan

Angelo1979

Avatar

Check “Captain Fantastic”.
Waanzinnig, wat ‘n film.

Master Of Films

Avatar

Khalidmocro "@prince john klopt idd kan zo door voor een italiaan"
Of als een Rus (Eastern Promises)

Khalidmocro

Avatar

@masteroffilms.. vond dat mischien ze beste rol ooit

nieuwslaatste nieuws

meest populair