'Venom' op weg naar monsterscore?

'Venom' op weg naar monsterscore?

Tom Hardy is de slechterik.

Over ruim een maand verschijnt de eerste film in Sony's Universe of Marvel Characters in de bioscoop. Het betreft Venom, met Tom Hardy als de titelheld die normaal gesproken door het leven gaat als Eddie Brock. Vroege voorspellingen duiden op een flinke box office-score.

Eerdere voorspellingen gingen uit van een Noord-Amerikaanse aftrap met $30 tot 50 miljoen. Volgens Pro Box Office zou de film nu gaan starten met een score die kan oplopen tot misschien wel 85 miljoen dollar. Het Noord-Amerikaanse openingsrecord in de maand oktober staat op $55,8 miljoen, in 2013 neergezet door de sciencefiction kaskraker Gravity van Alfonso Cuarón.

Geheel vreemd zou een fikse start niet zijn. De trailer voor de film van regisseur Ruben Fleischer werd in de eerste 24 uur maar liefst 64 miljoen keer bekeken.

Ook met rollen voor Michelle Williams (Ann Weying), Woody Harrelson (vermoedelijk Cletus Kasady / Carnage), Riz Ahmed (Dr. Carlton Drake), Jenny Slate en Scott Haze verschijnt Venom op 4 oktober in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair