Celebrity

Kinderen willen Brad Pitt niet meer zien door stookgedrag Angelina Jolie

Een nieuwe roddel over deze pijnlijke scheidingszaak.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 14:22 in Celebrity
Roddelwebsite TMZ heeft van insiders nieuwe details gekregen over de voortslepende vechtscheiding van Hollywoodsterren Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood, War Machine) en Angelina Jolie (Maleficent 2, First They Killed My Father) en de strijd om hun zes kinderen. Volgens de nieuwe geruchten zou Jolie hun kinderen zo aan het opjutten zijn tegen haar ex dat een deel van hen geen contact meer wil hebben met Pitt. Wat is er aan de hand?

Volgens TMZ houdt Angelina Jolie het niet tegen dat haar ex-man Brad Pitt hun zes kinderen ziet, maar zou ze er wel alles aan proberen te doen om de band met hun vader te verslechten. Volgens nieuwe geruchten zou Jolie graag zelf de meeste controle willen houden over haar kroost. Haar aanpak schijnt effectief te zijn, want de bronnen van TMZ beweren dat een deel van de kinderen hun vader niet meer wil zien.

Goede relatie belangrijk voor het kind
Pitt schijnt er juist alles aan te doen om weer een goede, stevige band met zijn kinderen te krijgen. Vooral de jongens van het stel zouden het meest vatbaar zijn voor de beïnvloeding van Jolie en steeds meer moeite hebben met hun vader. In juni oordeelde de rechter al dat Pitt meer tijd met zijn kinderen zou moeten krijgen, omdat het ontbreken van een goede relatie met beide ouders schadelijk zou kunnen zijn.

Jolie werkt dus mee, maar niet van harte en probeert de boel tegelijkertijd ook flink tegen te houden. Voorlopig moeten we deze roddel maar met een flink korreltje zout nemen, maar dit bericht ligt aan de andere kant ook wel weer in de lijn der verwachting. In een vechtscheiding waar kinderen bij betrokken zijn worden soms rare streken uitgehaald over en weer.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

wat een verschrikkelijke vrouw is het geworden

Rich Art

Avatar

@greenhornet: als het waar is uiteraard wat er wordt gezegd....

Rderegt

Avatar

Gewoon de kinderen brainwashen. En dan veel alimentatie vangen straks als de scheiding rond is. Kan Brad Pitt nog jaren doorwerken en kan zij met pensioen. Hetzelfde is met Brendon Fraser gebeurt...

Steve-O

Avatar

Lekker bezig die Jolie...

ThomasOMalley

Avatar

De media wordt hier regelmatig ervan beschuldigd dat ze valse of vertekende informatie doorspelen, maar een roddel over Pitt en Angelina wordt (ondanks dat Jeffrey Kouters netjes aangeeft dat je dit gerucht met een korreltje zout kan nemen, omdat het niet bevestigd is) zonder scepticisme voor waar aangenomen.
Een beetje kritischer mogen we wel zijn toch?

Pronk47

Avatar

Als het niet waar mocht zijn hoop ik dat TMZ een flinke schandevergoeding moet betalen.

Artificialis

Avatar

Advies aan alle beroemde mannen: niet trouwen! Doe het niet!

ThomasOMalley

Avatar

Advies voor degenen die tóch gaan trouwen: Google even het woord monogamie. Je vrouw met geweld terechtwijzen of je elke dag naar de tering zuipen zou ik willen afraden.

Alle mannen, beroemd of niet, zonder verantwoordelijkheidsgevoel: ga inderdaad niet trouwen! En plant je niet voort.

pete928s

Avatar

THOMAS :
waarom neem je bij mannen altijd het woord verantwoordelijkheidsgevoel in de mond maar bij de vrouwen niet , Heeft mevrouw Jolie geen verantwoordelijkheid indien dit artikel klopt ?

Frietgezicht

Avatar

Trouwen is sowieso overrated. Papiertje tekenen en graag in de aandacht staan van familie en vrienden.
Gelukkig worden met kids erbij kan ook zonder trouwen. Steek dat geld dan in een vakantie met z'n 2en naar Amerika en trouw lekker simpel in Las Vegas. Of moeten oma en buurman Piet erbij zijn?

ThomasOMalley

Avatar

Pete "waarom neem je bij mannen altijd het woord verantwoordelijkheidsgevoel in de mond maar bij de vrouwen niet"
Zowel mannen als vrouwen hebben verantwoordelijkheid. De reden waarom ik in dit geval over de verantwoordelijkheid van mannen spreek, is om de andere kant van de medaille te belichten. Alle comments gaan over wat voor kreng Jolie is en ik denk niet dat er voldoende grond voor is. Als iedereen Brad Pitt zou aanvallen en de verantwoordelijkheden van Angelina Jolie zou negeren was mijn comment precies andersom.
Jij denkt misschien dat ik een kant heb gekozen, maar als je goed leest is dat niet het geval. Ik ben neutraal, totdat er genoeg bewijs is of betrouwbare informatie om een eerlijk standpunt in te nemen. Een roddel van TMZ is dan niet voldoende.

Steeds als er een vent wordt beschuldigd van misbruik staan hier dezelfde mensen op hoge poten om vrouwen van leugens te beschuldigen. Ik vind dat je hier pas uitspraken over kan doen als je beschikt over alle informatie. Soms wordt er gelogen, soms is het waar. Soms is het aanranding, soms stelt het nauwelijks iets voor. Is het zo gek van mij dat ik van mensen verwacht dat ze wachten met hun oordeel tot ze zeker zijn van hun zaak? Die eisen stel ik mezelf ook.

Master Of Films

Avatar

ThomasOMalley "Is het zo gek van mij dat ik van mensen verwacht dat ze wachten met hun oordeel tot ze zeker zijn van hun zaak?"
Nee uiteraard niet. Maar niet iedereen heeft een (neutrale) denkwijze als jij. Tevens valt het mij erg op dat er veel aversie is tegen over vrouwen, die allemaal over 1 kam worden gescheerd. Nee, Jolie is echt geen uitzondering hierop.
Eigenlijk een vorm van racisme, wat bijna dagelijks hier voorkomt op Filmtotaal. Aangezien daar niks aan wordt gedaan, hebben de trollen vrij spel en kunnen ze hun politieke agenda doordrammen. Een beetje kritischer is teveel gevraagd.

benjamin

Avatar

Master Of Films "Eigenlijk een vorm van racisme, wat bijna dagelijks hier voorkomt op Filmtotaal. "
Ik denk dat we al wel kunnen raden in welk topic vandaag de reacties alweer bijzonder kritisch tegenover de geruchten erin zullen zijn.

nieuwslaatste nieuws

meest populair