Kinderen willen Brad Pitt niet meer zien door stookgedrag Angelina Jolie

Een nieuwe roddel over deze pijnlijke scheidingszaak.

Roddelwebsite TMZ heeft van insiders nieuwe details gekregen over de voortslepende vechtscheiding van Hollywoodsterren Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood, War Machine) en Angelina Jolie (Maleficent 2, First They Killed My Father) en de strijd om hun zes kinderen. Volgens de nieuwe geruchten zou Jolie hun kinderen zo aan het opjutten zijn tegen haar ex dat een deel van hen geen contact meer wil hebben met Pitt. Wat is er aan de hand?

Volgens TMZ houdt Angelina Jolie het niet tegen dat haar ex-man Brad Pitt hun zes kinderen ziet, maar zou ze er wel alles aan proberen te doen om de band met hun vader te verslechten. Volgens nieuwe geruchten zou Jolie graag zelf de meeste controle willen houden over haar kroost. Haar aanpak schijnt effectief te zijn, want de bronnen van TMZ beweren dat een deel van de kinderen hun vader niet meer wil zien.

Goede relatie belangrijk voor het kind
Pitt schijnt er juist alles aan te doen om weer een goede, stevige band met zijn kinderen te krijgen. Vooral de jongens van het stel zouden het meest vatbaar zijn voor de beïnvloeding van Jolie en steeds meer moeite hebben met hun vader. In juni oordeelde de rechter al dat Pitt meer tijd met zijn kinderen zou moeten krijgen, omdat het ontbreken van een goede relatie met beide ouders schadelijk zou kunnen zijn.

Jolie werkt dus mee, maar niet van harte en probeert de boel tegelijkertijd ook flink tegen te houden. Voorlopig moeten we deze roddel maar met een flink korreltje zout nemen, maar dit bericht ligt aan de andere kant ook wel weer in de lijn der verwachting. In een vechtscheiding waar kinderen bij betrokken zijn worden soms rare streken uitgehaald over en weer.

NieuwsFilm

meest populair