Algemeen

Veel hardere personages in 'Avengers 4'

De gebeurtenissen van Infinity War hebben iedereen getekend.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:37 in Algemeen
Tijdens een uitgebreid interview met Wired, vertelden de broers Anthony en Joe Russo niet alleen over Avengers: Infinity War, maar ook over wat we mogen verwachten van Avengers 4. Lees dit dus alleen als je Infinity War al gezien hebt.

Hardere personages
De Russo's vertelden dat de personages die de gebeurtenissen van Infinity War overleefd hebben, een stuk harder zijn in Avengers 4. Dat moet wel, en zal vooral te merken zijn bij Steve Rogers (Chris Evans) en Natasha Romanoff (Scarlett Johansson). Zij vormden samen met Sam (Anthony Mackie) de Secret Avengers en hebben twee jaar lang gezamenlijk missies uitgevoerd. Dat Sam uiteindelijk doodgaat, is heftig voor hen en geeft hen een hard randje.

Wakanda cruciaal
Verder benadrukte Joe dat Wakanda cruciaal wordt voor hoe de wereld verder gaat na de vingerknip waarmee schurk Thanos (Josh Brolin) het halve universum uitroeide. "Black Panther heeft groot potentieel als een personage in het Marvel-universum en volgens mij is Wakanda essentieel voor wat er gaat gebeuren na Avengers: Infinity War en hoe de wereld om zal gaan met wat met hen gebeurd is. De technologie van Wakanda zal waardevol zijn bij het herstellen van de wereld. "

Hieronder de volledige video, waarin de broers verder vooral terugblikken op Infinity War en wat elk personage te doen heeft.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

'Black Panther heeft groot potentieel als een personage in het Marvel-universum'

En toch vind ik het een van de minst overtuigende karakters. Wellicht door Chadwick of zijn aandeel in Civil war en de overhypte solofilm.

chefry1983

Avatar

Uiteindelijk komt alles weer goed. De vraag is alleen hoe

mrPitchBlack

Avatar

Ik ben ook erg benieuwd hoe zich dit verder ontwikkeld. Als ze zelf al zeggen dat A4 nog heftiger wordt dan A3 IW, dan houd ik mijn hart vast! Ben het met je eens Robbepost dat Black Panther aardig overrated is.Tot nu toe vind ik persoonlijk, Chris Evans zijn personage Captain America de MCU vertegenwoordigd. Het is dan ook jammer dat hij er mee stopt na A4. We zullen zien wie er dan opstaat.

Mothercopper

Avatar

Black Panther is behoorlijk overrated. De film vond ik tegenvallen, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Black Panther vind ik eerder een personage wat een ondersteunende rol zou moeten hebben, zoals Hawkeye of Black Widow.

Frietgezicht

Avatar

^ Iedereen vond dat bijrollen en de badguys de show stalen in die film en niet Black Panther zelf.

Frietgezicht

Avatar

Ik hoop vooral dat ook als ze terugkeren er wel trauma’s zijn en gevolgen en niet dat tijdreizen waardoor het nooit gebeurd is.

Civilian Supreme

Avatar

Denk dat Iron man uiteindelijk zijn leven geeft om dat van Spiderman te redden.
Er zullen er nog wel een paar doodgaan(blijven) maar qua echte hoofdpersonen weinig denk ik.

Jeroen Pasman

Avatar

Ben ik nou de enige die Black Panther niet leuk vond ? Ik vond de film zo saai dat ik 'm halverwege stop heb gezet. De Limited serie die je destijds van hem had was ook al niks aan. Het karakter heeft geen énkele superkracht, en er gebeurde zo goed als niks in. Niet eens meer uitgelezen destijds. Ik heb het overhyped

nieuwslaatste nieuws

meest populair