Veel hardere personages in 'Avengers 4'

De gebeurtenissen van Infinity War hebben iedereen getekend.

Tijdens een uitgebreid interview met Wired, vertelden de broers Anthony en Joe Russo niet alleen over Avengers: Infinity War, maar ook over wat we mogen verwachten van Avengers 4. Lees dit dus alleen als je Infinity War al gezien hebt.

Hardere personages


De Russo's vertelden dat de personages die de gebeurtenissen van Infinity War overleefd hebben, een stuk harder zijn in Avengers 4. Dat moet wel, en zal vooral te merken zijn bij Steve Rogers (Chris Evans) en Natasha Romanoff (Scarlett Johansson). Zij vormden samen met Sam (Anthony Mackie) de Secret Avengers en hebben twee jaar lang gezamenlijk missies uitgevoerd. Dat Sam uiteindelijk doodgaat, is heftig voor hen en geeft hen een hard randje.

Wakanda cruciaal
Verder benadrukte Joe dat Wakanda cruciaal wordt voor hoe de wereld verder gaat na de vingerknip waarmee schurk Thanos (Josh Brolin) het halve universum uitroeide. "Black Panther heeft groot potentieel als een personage in het Marvel-universum en volgens mij is Wakanda essentieel voor wat er gaat gebeuren na Avengers: Infinity War en hoe de wereld om zal gaan met wat met hen gebeurd is. De technologie van Wakanda zal waardevol zijn bij het herstellen van de wereld. "

Hieronder de volledige video, waarin de broers verder vooral terugblikken op Infinity War en wat elk personage te doen heeft.



NieuwsFilm

meest populair