Eerste fragment John Carpenters 'Halloween'-soundtrack onthuld

De soundtrack wordt op 19 oktober uitgebracht door Sacred Bones Records.

Horrormeester John Carpenter heeft een eerste fragment van zijn soundtrack voor de nieuwe Halloween-film online geplaatst. De soundtrack van de film wordt op 19 oktober a.s. op cd en vinyl uitgebracht via Sacred Bones Records. Hieronder kun je uiteraard het fragment beluisteren!

De nieuwe Halloween, die vanaf 1 november 2018 in de Nederlandse bioscopen draait, is het eerste deel in de franchise sinds Halloween III: Season of the Witch (1982) waarbij Carpenter direct betrokken is. Carpenter doet niet alleen dienst als uitvoerend producent van de door David Gordon Green geregisseerde film, maar werkte ook mee als consultant op de set en dus ook als componist van de soundtrack. Dat laatste doet hij samen met Cody Carpenter en Daniel Davies.

De nieuwe soundtrack is een eerbetoon aan de klassieke muziek van de oorspronkelijke Halloween uit 1978, waarmee Carpenter horror-cinema voor altijd veranderde. Jamie Lee Curtis keert terug als Laurie Strode in de productie van Universal Pictures en Blumhouse Productions.



NieuwsFilm

meest populair