'Guardians of the Galaxy Vol. 3' gebruikt wel script van James Gunn

Toch is een terugkeer van de regisseur uitgesloten.

Ondanks dat James Gunn niet terug zal keren voor Guardians of the Galaxy Vol. 3, lijkt het erop dat een groot deel van zijn scenario toch gebruikt wordt. Dat meldt Variety vandaag. Marvel schijnt begonnen te zijn met de zoektocht naar een nieuwe regisseur, maar zal die laten werken met de eerste versie van het script, dat Gunn net voor zijn ontslag had ingeleverd.

Degene die ingehuurd zal worden als opvolger krijgt de ruimte van Marvel om zijn of haar eigen geluid toe te voegen aan het geheel, zodat het meer een eigen project wordt dan dat van een ander. Daarmee lijkt het erop dat [url=]Dave Bautista[/url] niet op hoeft te stappen als Drax; iets dat hij dreigde te doen als het script van Gunn niet gebruikt zou worden.

Door het script van Gunn gewoon te gebruiken, zal zijn naam in elk geval aan de Marvel-prent verbonden blijven. Een enigszins opmerkelijke zet, aangezien hij juist ontslagen werd nadat tien jaar oude opmerkingen op Twitter als te smakeloos gezien werden. Disney besloot zich daarop van hem te distantiëren door hem te ontslaan, maar komt er dus enigszins op terug door wel het script te houden.

Wie de nieuwe regisseur wordt is nog niet bekend, maar echt lang zal de zoektocht niet duren. Marvel en Disney schijnen van plan te zijn de film gewoon zoals gepland in 2020 uit te brengen.



NieuwsFilm

meest populair