Cast verzameld op foto 'Wonder Woman 1984'!

Eindelijk weer wat materiaal vanaf de set.

De hoofdrolspeler van Wonder Woman 1984 staan, samen met regisseur Patty Jenkins, op een mooie groepsfoto van de superheldenfilm. Acteur Pedro Pascal plaatste de foto op zijn Instagram-account, die vervolgens verwijderd werd. Gelukkig hebben we een screenshot gemaakt en kunnen we hem dus toch aan jullie laten zien.

Op de foto zien we naast Pascal en Jenkins ook Kristen Wiig, Gal Gadot en Chris Pine. Samen vormen zij de creatieve kern van de vervolgfilm. Geen van hen draagt een kostuum, al heeft Gadot haar tiara op en zien we Pascal in een soortgelijke kledingstijl als we hem eerder op een beeld van de film zagen. Verder is het de eerste foto van de cast verzameld, al is het een achter-de-schermen beeld, wel de moeite waard.

Extra geinig is overigens de verwijzing die in de foto zit, naar de film The Breakfast Club. Of de cast daar iets mee wil zeggen weten we natuurlijk niet, maar gezien het feit dat deze film in 1985 uitkwam en Wonder Woman 1984 zich een jaartje eerder afspeelt, kan er zomaar een connectie zijn.

Bekijk de afbeelding
Wonder Woman 1984 staat gepland voor release in november 2019 en het duurt dus nog wel even voordat we bijvoorbeeld een volledige trailer te zien krijgen. Het verhaal is helaas nog niet bekend, al weten we dat Wiig de schurkachtige Cheetah speelt.



NieuwsFilm

meest populair