Algemeen

[Gerucht] Toch een derde 'Deadpool'-film op komst

Ondanks dat Ryan Reynolds er niet zo in geloofde.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 07:18 in Algemeen
Het gerucht gaat dat er niet alleen een derde Deadpool-film komt, maar ook dat regisseur van de tweede film, David Leitch, terugkeert. Dat terwijl acteur Ryan Reynolds eerder nog eens vertelde te denken dat er geen derde zou komen. Hem leek X-Force een waarschijnlijkere vervolgfilm, die gemaakt wordt door Drew Goddard en waar Reynolds al voor getekend heeft.

The GWW stelt op basis van niet nader gespecificeerde bronnen dat Leitch getekend heeft voor een terugkeer. Zeker is dat niet, maar gezien het financiële en kritische succes lijkt het een plausibel gerucht. Fox gaat immers ook gewoon door met de ontwikkeling van al zijn projecten, tot de overname door Disney helemaal rond is.

Tegelijk is Leitch overigens wel erg druk momenteel. Hij heeft getekend voor twee nieuwe projecten: Hobbs & Shaw en ook The Division. Daarmee zal Leitch vermoedelijk weinig tijd hebben om snel te beginnen met de opnames van Deadpool 3 en lijkt het erop dat de eerstvolgende film waarin we Deadpool weer te zien krijgen inderdaad X-Force zal zijn.

Fans hoeven vermoedelijk niet te vrezen voor het voortbestaan van de Deadpool-franchise. Eerder liet Bob Iger, CEO van Disney, namelijk nog weten dat de franchise wat hem betreft met R-Rating door zou mogen gaan. Tegelijk hangt het er ook vanaf wat Marvel uiteindelijk met de X-Men wil doen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Zie ook liever nog een Deadpool 2, meer achtergrond, introductie van X-Force bijvoorbeeld nog.

En dan nog, na Xforce film(s), graag weer Deadpool 'solo'

nieuwslaatste nieuws

meest populair