Algemeen

Coole Wolverine easter egg in 'The Greatest Showman'

Is het je opgevallen?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 08:29 in Algemeen
In eigenlijk alle films zitten onopvallende tot overduidelijke easter eggs. Denk maar aan de vele onderlinge verwijzingen in de animatiefilms van Pixar en de vaak grappige verwijzingen in de films van Quentin Tarantino. Maar ook in andere films gebeurt het. Zo zit in het recente The Greatest Showman een leuke verwijzing naar Wolverine.

Het is overigens een erg goed verstopte easter egg. Zelfs bij het zien van de easter egg zal je nog even moeten scherp stellen. Check onder staande afbeelding die via Reddit online verscheen:

This Wolverine Easter egg in the opening credits border of The Greatest Showman from r/MovieDetails

Op de afbeelding zie je een shot vanuit de introtitels van de film. In de omlijsting zit de klauwen van Wolverine verwerkt. De succesvolle musicalfilm van regisseur Michael Gracey was de eerste film van Hugh Jackman nadat hij zijn afscheid als Logan / Wolverine bekend had gemaakt.

Het beeld is te zien tijdens de vertoning van de naam van James Mangold, de uitvoerend producent bij The Greatest Show. Mangold regisseerde eerder The Wolverine en Logan. Check eventueel onderstaande video met de aanvangscredits (0:27):5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Dit had ik allang gezien!

Tampie

Avatar

Eeeehh??

Ereptile

Avatar

Moest even goed kijken maar het zijn inderdaad klauwen die uit armen komen!

Sunspot

Avatar

En masker als je zo kijkt toch, dat we zagen in The Wolverine 2013

nieuwslaatste nieuws

meest populair