Coole Wolverine easter egg in 'The Greatest Showman'

Is het je opgevallen?

In eigenlijk alle films zitten onopvallende tot overduidelijke easter eggs. Denk maar aan de vele onderlinge verwijzingen in de animatiefilms van Pixar en de vaak grappige verwijzingen in de films van Quentin Tarantino. Maar ook in andere films gebeurt het. Zo zit in het recente The Greatest Showman een leuke verwijzing naar Wolverine.

Het is overigens een erg goed verstopte easter egg. Zelfs bij het zien van de easter egg zal je nog even moeten scherp stellen. Check onder staande afbeelding die via Reddit online verscheen:

This Wolverine Easter egg in the opening credits border of The Greatest Showman from r/MovieDetails

Op de afbeelding zie je een shot vanuit de introtitels van de film. In de omlijsting zit de klauwen van Wolverine verwerkt. De succesvolle musicalfilm van regisseur Michael Gracey was de eerste film van Hugh Jackman nadat hij zijn afscheid als Logan / Wolverine bekend had gemaakt.

Het beeld is te zien tijdens de vertoning van de naam van James Mangold, de uitvoerend producent bij The Greatest Show. Mangold regisseerde eerder The Wolverine en Logan. Check eventueel onderstaande video met de aanvangscredits (0:27):



NieuwsFilm

meest populair