Video

Netflix presenteert eerste trailer historisch epos 'Outlaw King'

Met Chris Pine als schotse koning Robert the Bruce.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 12:28 in Video
Bekijk hieronder de eerste trailer voor Outlaw King, een historisch epos over de eerste oorlog om Schotse onafhankelijkheid, in de veertiende eeuw. Met Chris Pine in de hoofdrol als Robert the Bruce oftewel koning Robert I van Schotland.

De regie is in handen van de Schotse regisseur David MacKenzie, die we kennen van films als Perfect Sense, Starred Up en Hell or High Water. In die laatste film speelde Chris Pine ook al een hoofdrol.

Volgens de eerste Britse online reacties is het Schotse accent van Chris Pine ''niet verschrikkelijk.''

Outlaw King gaat in september in wereldpremière op het Toronto Internationaal Film Festival, waarna de film vanaf 9 november op Netflix te zien zal zijn.

Outlaw King vertelt het ware verhaal van Robert the Bruce, die van een verslagen heer van adel verandert in een held en crimineel, tijdens de bezetting en onderdrukking van het Middeleeuwse Schotland door koning Edward I van Engeland. Dat doet Robert the Bruce door de wapenen op te pakken tegen de Engelse overheerser, door de Schotse troon en kroon op te eisen en als koning van Schotland een gepassioneerde groep mannen om zich heen weet te verzamelen, om terug te vechten tegen het grote leger van de tirannieke Engelse koning en zijn gewelddadige zoon, de Prins van Whales.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ziet eruit als een matige Game of Thrones spinoff maar wel beter dan Redbad.

Even recensies afwachten.

Master Of Films

Avatar

Wisten jullie dat Robert the Bruce ook in Braveheart voorkwam. Alleen in Braveheart liep men een loopje met Robert dankzij Randall Wallace (die ook van Bay's Pearl Harbor een fantasieverhaaltje fabriceerde).

P.s. Braveheart blijft wel een goeie film, en is gelukkig geen documantaire ;-)

benjamin

Avatar

Trailer voor iets totaal anders:

Tycho Nestoris

Avatar

@Frietgezicht

Dat gevoel heb ik ook eerlijk gezegd. Zelfs Stephen Dillane ( Stannis Baratheon ) zit erin.

Ereptile

Avatar

@Friet, je beschrijft de trailer wel goed moet ik zeggen.

Sunspot

Avatar

Lijkt me wel wat

benjamin

Avatar

Trailer voor nieuwste Jeremy Saulnier:

nieuwslaatste nieuws

meest populair