Johnny Depp mepte 'City of Lies'-locatiemanager uit zelfverdediging

Johnny Depp mepte 'City of Lies'-locatiemanager uit zelfverdediging

Deze zaak gaat nog wel even duren...

Het drama rond misdaadfilm City of Lies gaat verder. Althans, beter gezegd: er komt geen einde aan de ellende die zich afspeelt tussen hoofdrolspeler Johnny Depp en locatiemanager Gregg 'Rocky' Brooks. Sommigen zullen meegekregen hebben dat de twee ruzie maakten tijdens de productie van de film. De onvrede vond plaats in 2017 en het was een vreemde periode. De 55-jarige Depp nam tijdelijk het stokje van regisseur Brad Furman over en regisseerde een scène waarin hij met twee maten zou spelen. Wegens tijdgebrek besloot Brooks er wat van te zeggen, maar kreeg hier al spoedig spijt van.

Depp, die volgens Brooks dronken was, schreeuwde dingen naar hem toe zoals: "Je hebt het recht niet om mij te vertellen wat ik moet doen!" en "Ik geef je $ 100.000 als je me nu meteen mept!" Inmiddels heeft de locatiemanager de acteur aangeklaagd, omdat Depp hem twee keer tegen zijn ribben zou hebben geslagen. Diverse bronnen berichten nu dat Depp deze week antwoord heeft gegeven door middel van zijn eigen ingediende papieren. Deze onthullen dat Depp inderdaad fysiek geweld heeft toegepast, maar met een reden: "Uit zelfverdediging."

Brooks zou Depp opzettelijk hebben uitgelokt om hem te meppen. Wat dat precies inhoudt is niet onthuld. Enkel dat Depp niet alleen aan zichzelf dacht, maar ook aan de veiligheid van anderen. Waaronder filmmaker Furman. De wettelijke documenten vermelden dat aanklager Brooks verantwoordelijk is voor zijn eigen verwondingen, vanwege zijn onvoorzichtigheid, roekeloosheid en nalatigheid. Met zijn antwoord hoopt Depp meer steun te krijgen van de rechter. De locatiemanager is op zoek naar een schadevergoeding, hoeveel is nog de vraag. De biografische misdaadfilm zou 7 september uitkomen, maar is sinds kort uitgesteld. Het is onbekend wanneer de film nu uitkomt.



NieuwsFilm

meest populair