Celebrity

Johnny Depp mepte 'City of Lies'-locatiemanager uit zelfverdediging

Deze zaak gaat nog wel even duren...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Het drama rond misdaadfilm City of Lies gaat verder. Althans, beter gezegd: er komt geen einde aan de ellende die zich afspeelt tussen hoofdrolspeler Johnny Depp en locatiemanager Gregg 'Rocky' Brooks. Sommigen zullen meegekregen hebben dat de twee ruzie maakten tijdens de productie van de film. De onvrede vond plaats in 2017 en het was een vreemde periode. De 55-jarige Depp nam tijdelijk het stokje van regisseur Brad Furman over en regisseerde een scène waarin hij met twee maten zou spelen. Wegens tijdgebrek besloot Brooks er wat van te zeggen, maar kreeg hier al spoedig spijt van.

Depp, die volgens Brooks dronken was, schreeuwde dingen naar hem toe zoals: "Je hebt het recht niet om mij te vertellen wat ik moet doen!" en "Ik geef je $ 100.000 als je me nu meteen mept!" Inmiddels heeft de locatiemanager de acteur aangeklaagd, omdat Depp hem twee keer tegen zijn ribben zou hebben geslagen. Diverse bronnen berichten nu dat Depp deze week antwoord heeft gegeven door middel van zijn eigen ingediende papieren. Deze onthullen dat Depp inderdaad fysiek geweld heeft toegepast, maar met een reden: "Uit zelfverdediging."

Brooks zou Depp opzettelijk hebben uitgelokt om hem te meppen. Wat dat precies inhoudt is niet onthuld. Enkel dat Depp niet alleen aan zichzelf dacht, maar ook aan de veiligheid van anderen. Waaronder filmmaker Furman. De wettelijke documenten vermelden dat aanklager Brooks verantwoordelijk is voor zijn eigen verwondingen, vanwege zijn onvoorzichtigheid, roekeloosheid en nalatigheid. Met zijn antwoord hoopt Depp meer steun te krijgen van de rechter. De locatiemanager is op zoek naar een schadevergoeding, hoeveel is nog de vraag. De biografische misdaadfilm zou 7 september uitkomen, maar is sinds kort uitgesteld. Het is onbekend wanneer de film nu uitkomt.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Zelfverdediging en uitlokking klinkt wel als 2 verschillende dingen. Uitlokking zal wel makkelijk zijn want bij zo'n bekendheid worden natuurlijk z'n voeten overal gekust en als dat een keer niet gebeurd weten ze zich geen raad.
De veiligheid van anderen? Haha. Alsof Thanos daar stenen stond te verzamelen.

Moest ik een kant kiezen dan kies ik zeker voor die andere kerel.
Behalve dat hij al met zijn ex recent negatief in het nieuws kwam heb ik Depp ook gezien in interviews de laatste jaren en daarin zie ik gewoon geen normale kerel maar een of andere gestoorde freak(of hij heeft de drugs weer opgepakt,dat zou meer verklaren)
Dan zie ik Dave Bautista afgelopen week en die articuleert normaal en komt sociaal en vriendelijk over zoals de meeste.

Misschien had die kerel een drol achterlaten in zijn caravan op de set.

nieuwslaatste nieuws

meest populair