Erotische horrorfilm 'Housewife' krijgt bloederige nieuwe trailer.

Erotische horrorfilm 'Housewife' krijgt bloederige nieuwe trailer.

Nachtmerries en dromen worden werkelijkheid in een cult.

Bekijk hieronder de nieuwste trailer voor de psychologische horrorfilm Housewife. De film wordt volgens de officiële beschrijving een "sensuele, erotische horrorfilm" genoemd, hoewel daar op twee of drie korte shots aan het eind van de trailer na nog weinig van te zien valt in deze trailer, mocht je daar naar op zoek zijn.

Housewife is de eerste Engelstalige film van de Turkse regisseur Can Evrenol, die horrorfans kunnen kennen van zijn Turkse horrorfilm Baskin, waarin een groep van vijf politiemannen per ongeluk de hel instapten.

Holly's jeugd was een nachtmerrie. Toen ze zeven jaar oud was, moest ze toekijken terwijl haar moeder haar oudere zusje en haar vader vermoordde. Twintig jaar later blijft ze nog steeds dromen van die vreselijke avond, en kan ze de gebeurtenis maar niet loslaten. Een onverwachte reünie met een oude vriend maakt de zaak nog ingewikkelder, door Holly te introduceren aan een vreemde cult. Deze cult volgt een beroemd medium, een man die specifiek geïnteresseerd blijkt in Holly. En dankzij hem worden haar ergste nachtmerries op schokkende wijze werkelijkheid.



NieuwsFilm

meest populair