Taika Waititi is terug als Korg in motion comic

Taika Waititi is terug als Korg in motion comic

Bekijk 'm hier!

Ondanks dat Korg en zijn sidekick Miek een grote rol hadden in Thor: Ragnarok, was het illustere duo niet te zien in Avengers: Infinity War. Maar het lijkt erop dat ze gewoon overleefd hebben en op een zeker moment zullen terugkeren in het MCU. Vandaag keert Taika Waititi terug als Korg in Marvels nieuwe Contest of Champions motion comic.

Daarin merken we dat Korg van plan is om nog een revolutie te beginnen. En dus vraagt hij zoveel mogelijk mensen om op te komen dagen. Dat valt dan behoorlijk tegen; alleen Miek, Valkyrie en een driehoofdige alien komen langs. Natuurlijk besluit de altijd vriendelijke Korg om de driehoofdige alien mee te tellen als drie losse aanwezigen. Een zeer succesvolle poging tot het starten van een revolutie dus!


Thor: Ragnarok is sinds kort op thuismedia te koop. De film laat zien hoe Thor gevangen wordt gezet op de planeet Sakaar en heel Asgard bedreigd wordt door de kwaadaardige Hela. Aan Thor en een aantal andere helden de taak om daar een einde aan te maken.

NieuwsFilm

meest populair