Acteur Ron C. Jones nog gecast in 'Venom'

Acteur Ron C. Jones nog gecast in 'Venom'

Zo vlak voor de release is dat interessant nieuws.

Sony heeft nog een nieuw castlid toegevoegd aan Venom. Acteur Ron Cephas Jones heeft getekend voor een nog onbekende rol. Eerder was hij onder meer te zien in de serie Luke Cage van Marvel en Netflix en hij was ooit verbonden aan Shazam! om daarin The Wizard te spelen. Wegens een te volle agenda lukte dat laatste echter niet.

Venom moet de start van een nieuw filmuniversum zijn. Dat moet aangevoerd worden door acteur Tom Hardy, die hierin de hoofdrol van Eddie Brock speelt. Eddie raakt geïnfecteerd door een buitenaardse symbiot, en krijgt daardoor superkrachten. Die moet hij al snel voor iets goeds aanwenden, want er blijken meerdere slechteriken te zijn, waaronder Dr. Carlton Drake (Riz Ahmed), die Riot wordt.

Dat Jones in de film speelt, is vandaag pas bekend gemaakt, al lijkt hij zich eerder bij de productie gevoegd te hebben. Wanneer precies is niet duidelijk en het is ook niet zeker welke rol hij krijgt. Het kan dat hij tijdens de heropnames aan de cast is toegevoegd, maar het kan ook dat zijn personage gewoon te klein was om voorbij te komen in de marketing.

Vanaf 4 oktober in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair