Angelina Jolie en Brad Pitt voorlopig klaar met oorlog om kinderen

Angelina Jolie en Brad Pitt voorlopig klaar met oorlog om kinderen

Hebben de twee ruziemakers dan toch een voogdijdeal kunnen sluiten?

De voortslepende voogdijoorlog tussen de gescheiden Hollywoodsterren Angelina Jolie (Maleficent 2, First They Killed My Father) en Brad Pitt (Once Upon a Time in Hollywood, War Machine) komt voorlopig tot een einde. De twee ruziemakers zouden recentelijk onderling een voorlopige deal hebben gesloten over de voogdij van hun zes kinderen.

Angelina Jolie en Brad Pitt hebben de strijdbijl in hun langslepende vechtscheiding voorlopig even begraven, zo weet een anonieme insider te melden aan Entertainment Tonight. De twee zouden voorlopige afspraken hebben weten te maken onderling over het ouderlijke gezag en de zorg voor hun kinderen na hun scheiding. Samen hebben Jolie en Pitt zes kinderen, waarvan er slechts één oud genoeg is om zelf te mogen beslissen. Eerder besloot de rechter al dat Pitt meer tijd met zijn kinderen mocht doorbrengen.

Niet te vroeg juichen
Met deze deal lijkt dus voorlopig een einde te komen aan de spanning tussen beide partijen die alsmaar hoger op leek te lopen. Jolie en Pitt zouden al maanden hebben onderhandeld over de voogdij van hun kinderen. Volgens een andere bron bestaat deze tijdelijke overeenkomst al een tijdje, maar moet een permanente deal nog worden bereikt. Binnenkort moeten de twee waarschijnlijk opnieuw voor de rechter verschijnen. Details over de voorlopige afspraken zijn niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair