[Gerucht] 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' officieel uitgesteld; Taika Waititi in gesprek voor regie?

[Gerucht] 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' officieel uitgesteld; Taika Waititi in gesprek voor regie?

Het zat eraan te komen...

Volgens The Hollywood Reporter heeft Marvel Studios haar film Guardians of the Galaxy Vol. 3 voor een onbepaalde tijd uitgesteld. Sinds het ontslag van regisseur James Gunn, die werd ontslagen wegens een reeks oude controversiële tweets, lijkt het project dan ook in zwaar weer te verkeren. Ook gaat er nieuwe naam rond van een regisseur die het stokje mogelijk over zou kunnen gaan nemen...

Bekijk de afbeelding
De productie van Guardians of the Galaxy Vol. 3 wordt voorlopig stilgelegd zodat Disney en Marvel hun plannen voor de franchise kunnen overdenken, zo weet The Hollywood Reporter te melden na gesprekken met een aantal insiders. De crewleden die al bezig waren met de productievoorbereidingen zijn ontslagen en mogen op zoek naar ander werk. Deze herfst hadden de grootste voorbereidingen moeten gaan beginnen en waarschijnlijk in januari of februari hadden de camera's moeten gaan draaien. Door het onverwachtse ontslag van Gunn bleek deze planning niet meer haalbaar.

Bekende Marvel-regisseur voor Vol. 3?
Een andere bron beweert dat de Nieuw-Zeelandse filmmaker Taika Waititi, natuurlijk bekend van Thor: Ragnarok (2017), recent een gesprek heeft gehad met Marvel. Het is alleen niet bekend om welk project dat gesprek precies ging. Waititi wordt door veel fans ook gezien als een geschikte opvolger van Gunn. Wellicht biedt het ook interessante mogelijkheden om Thor te verbinden met de Guardians-franchise, al lijkt dat vooralsnog niet heel realistisch. Disney schijnt immers nog steeds Gunns script voor dit derde deel te willen gebruiken. Er was sowieso nog geen officiële releasedatum voor Vol. 3 bekendgemaakt.

NieuwsFilm

meest populair