"'Charlie's Angels' wordt compleet anders dan vorige films"

"'Charlie's Angels' wordt compleet anders dan vorige films"

Hoofdrolspeelster Kristen Stewart doet een boekje open over de aankomende reboot.

We wisten al dat Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska volgend jaar te zien zullen zijn als Charlie's Angels in een gloednieuwe reboot van Elizabeth Banks. Als we Stewart mogen geloven, zal de film enorm verschillen van de Charlie's Angels-films met Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu.

Hoewel de opnames nog niet van start zijn gegaan, doet Stewart er al alles aan om één te worden met haar personage. Ze sprak onlangs met Entertainment Tonight over het nieuwe materiaal en zei het volgende:

"We zijn niet van plan om een film te maken die lijkt op de vorige Charlie's Angels-films. Onze versie wordt gefundeerd en laat precies zien hoe vrouwen tegenwoordig kunnen samenwerken. De film wordt warm en grappig, zonder kitsch te worden."

In de nieuwe Charlie's Angels gaat de aandacht uit naar de volgende generatie Angels die werkzaam zijn voor de mysterieuze Charlie. Townsend Agency is inmiddels een wereldwijde beveiligings- en inlichtingenbureau met teams over de hele wereld. Deze film besteedt aandacht aan één van deze teams.

Regisseuse Banks, die ook de rol van Bosley zal gaan spelen, schreef het script samen met Jay Basu. Charlie's Angels komt in Nederland uit op 26 september 2019.



NieuwsFilm

meest populair