John Krasinski dankt Emily Blunt voor succesvolle carrière

John Krasinski dankt Emily Blunt voor succesvolle carrière

"Ze is mijn geheime ingrediënt geweest."

Afzonderlijk bezitten John Krasinski en Emily Blunt mooie cv's bestaande uit opvallende titels die zowel op het grote als op het kleine scherm succes hebben geboekt. Dit jaar wisten ze een gezamenlijk project in de bioscoop uit te brengen, de thriller A Quiet Place. Daarin bootsen ze hun rollen van echtgenoten opnieuw na als een familie in een gevaarlijke wereld waar je beter stil kan zijn. De redelijk goedkope film heeft niet alleen aardig wat geld opgebracht, ook goede recensies. Het succes daarvan dankt de 38-jarige acteur, die de film geregisseerd heeft, aan zijn vrouw.

Volgens Krasinski gaat het alleen maar beter met zijn werkleven sinds hij Blunt heeft leren kennen. Dat vertelde hij tegenover The Independent U.K. "Ik denk echt dat ik deze carrière niet zou hebben gehad als ik haar niet had ontmoet, want ze heeft me zoveel over de filmindustrie geleerd. Ze is mijn geheime ingrediënt geweest."

Bekijk de afbeeldingHet zou overigens Blunt geweest zijn die Krasinski aanspoorde om A Quiet Place te regisseren, waarin hij eerst enkel zou acteren. "Ze wist dat het een grote kans voor me was. En gedurende de chaos liet ze me mijzelf zijn. Het heeft ongetwijfeld ons huwelijk versterkt. Daar zijn we beiden door verrast. Niet dat ik dacht dat het erger zou worden, maar na het maken van de film waren we verliefder geworden. We steunden elkaar op een manier zoals we nog nooit eerder hadden gedaan."

De voormalige Office-ster, die binnenkort te zien zal zijn in de spionagereeks Jack Ryan, is daarnaast erg blij dat hij zijn vrouw heeft kunnen overhalen om in de film te spelen. Niet alleen voelde het geheel reëler, ook hielp het hem met ongemakkelijke scènes. "Ik zou me absoluut niet comfortabel hebben gevoeld om iemand anders te zien bevallen in een badkuip."



NieuwsFilm

meest populair