Waarom Ash Ketchum niet in de eerste live-action Pokémon-film zit

Waarom Ash Ketchum niet in de eerste live-action Pokémon-film zit

Er komt een heel nieuw personage.

Ash Ketchum is het gezicht van de Pokémon-franchise. Maar het personage komt niet in de eerste live-action film in de franchise voor. Daar wordt momenteel aan gewerkt door Rob Letterman, die onlangs Justice Smith castte voor het volledig nieuwe personage Tim Goodman.

Die vertrekt op een reis om zijn vader te vinden, wat leidt tot een ontmoeting met Detective Pikachu - waar de film zijn titel ook aan ontleent. Nu laat Letterman weten waarom Ash er niet in voorkomt: "The Pokémon Company heeft al ontzettend veel films rond Ash gemaakt en ze kwamen naar Legendary met het idee rond een nieuw personage. Dus toen ik aan boord stapte, kreeg ik een idee over Detective Pikachu gepresenteerd. Ik werd meteen verliefd op het achterliggende verhaal."

"Het is een heel mooi verhaal. Iets met veel hart, en gevoel, en iets dat echt uniek wordt. En omdat er al zoveel gedaan is met Ash, vond ik het een goed idee om voor de eerste live-action film iets heel anders te doen met een nieuw personage. Dus het volgt nog de regels en we krijgen veel bekends te zien."

De bedoeling is om van de 802 Pokémon die er nu bestaan veel verschillende wezens te gebruiken. Verder zullen de wezens eruit zien als Rocket Raccoon in de Marvel-films. Vanaf 9 mei 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair