Fatman? Kevin Smith wel meer dan 20 kilo afgevallen door hartaanval

Fatman? Kevin Smith wel meer dan 20 kilo afgevallen door hartaanval

Dankzij plantaardig voedsel.

Voor de verandering heeft Kevin Smith eens naar zijn dokter geluisterd. Een half jaar geleden kreeg de filmmaker een hartaanval tijdens één van zijn komedieshows. Het klinkt dramatischer dan het was, maar het bleef nochtans een gevaarlijk moment. De 48-jarige Amerikaan kreeg daarna het advies om zo'n 20 kilo af te vallen. Dat heeft hij nu na zes maanden dik geklaard. Zie het resultaat hieronder.

Ter vergelijking (en enigszins voor de grap) draagt Smith een oud Fatman-shirt op de foto's, waardoor het afslanken goed te zien is. De filmmaker schrijft dat hij nu zo'n 92 kilo weegt. "Dat is het lichtste dat ik ooit geweest ben sinds de middelbare school!" Hij hoopt middels het dieet van Weight Watchers nog eens vier tot vijf kilo af te vallen. "Maar voorlopig ben ik opgetogen dat ik deze, mollige mijlpaal gehaald heb!"


Smith zegt zoveel af te hebben gevallen dankzij zijn dochter Harley Quinn Smith. "Die kleine, veganistische astronaut verkende deze vleesloze, melkloze sterrenstelsel voor mij, en gaf zodoende het goede voorbeeld. Aangezien ik nooit meer de binnenkant van een ziekenhuis wil zien, heb ik haar nageaapt. Dus dit was niet een dieet - deze resultaten komen door een complete verandering van levensstijl bestaande uit het eten van plantaardig voedsel (wat echt moeilijk is, omdat ik groentes haat)."

Als laatst bedankt de regisseur van Dogma zijn volgers. Hun steun hebben eveneens voldoende positiviteit verricht. "Maar bovenal wil ik jullie ook bedanken, voor de vriendelijke en bemoedigende woorden. Onderschat nooit de kracht van positieve reacties. Dat jullie mij vertelden dat ik er beter en gezonder uitzag hielp mij met volhouden."

NieuwsFilm

meest populair